2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

1178 بازدید | 61 پست

باهاش قهرم شام درست نکردم خیلی ناراحت بودم

رفته برای خودش پیتزا خریده داره میخوره یه تعارفم نمیزنه منم از گشنگی دارم میمیرم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان زنگ بزن برای خودت غذا سفارش بده با شوهرت قهری با شکمت که قهر نیستی

خاک توسرش بشع

چجوری میتونه جلو من بخوره☹️ بعد من غذا کم درست کرده باشم الکی میگم سیرم ک اون بخوره

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
یه نیمرو فعلا درست کن بخور تا فردا که یه غذای خوشمزه درست کنی

مگه کلفتشم وقتی غذا درست میکنم بیاد بخوره بره ولی براخودش تنها بخره جلو من بخوره🥲

خاک توسرش بشع چجوری میتونه جلو من بخوره☹️ بعد من غذا کم درست کرده باشم الکی میگم سیرم ک اون بخوره

وقتی داره میخوره تو هم بخور
همین الان از سایت برو بیرون زنگ بزن یه سوخاری با سیب زمینی سرخ کرده برات بیارن
بشین دل سیر بخور

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اشکال نداره پاشو خودت یچیز حاظری درست کن بخور  از سر تفهمیش اینکارو کرده تقصیر خودش نیس

☹️چجوری بره پایین اپن پیتزا بخوره من نون پنیر

دو حالت بیشتر نداره

۱ میخواد شما بگید به منم بده تا آشتی کنید

۲ حرصتون بده بعد آشتی کنید دیگه اینقده سگندل نیستیم که😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
وقتی داره میخوره تو هم بخور همین الان از سایت برو بیرون زنگ بزن یه سوخاری با سیب زمینی سرخ کرده برات ...

الان میرم سفارش میدم ولی دلم شکست

وای نمیگه بیا بخور غذا؟

نه اصلا خودش داره تنها میخوره