2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که موخوره داره کوتاه کن

و اینکه روغن نارگیل برای موخوره خیلی خوبه من خودم نتیجه گرفتم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

کراتین اولا ریزش میاره بعدشم که اثرش بره بدتر از قبل می‌شه. موخوره رو اول باید کوتاه کنی بعد مراقبت کنی. روغن تراپی قبل از حمام و آبرسان زدن و آرگان بعد از حمام و بافتن و روبالشتی ساتن و...

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

تا جایی ک موخوره داره کوتاه کن

بعدشم سشوار کشیدنو کم کنه

ساقه های مو رو شامپو نزن با کف جاهای دیگه بشور

ماسک مو استفاده کن حتما

هر ماه نیم سانت پایین موهاتو کوتاه کن

موخوره بخاطر کم آبی مو هست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم موخوره از خشکی و دهیدراته شدن مو بوجود میاد باید احیا و ابرسانی و پروتئین تراپی اتجام بدیو بعدش موخوره گیری اگر دوست داری میتونی عکس موهاتو برام بفرستی که بهت بگم چه تراپی مناسب موهاته من هیرتراپیست هستم لاین احیا و کراتین

Samira_hair_academy@

اول از همه موخوره هارو کوتاه کن ، بعد باید به موهات رسیدگی کنی ، قبل حموم روغن تراپی کنی ، از شامپو و نرم کننده مناسب استفاده کنی ، بعد از حموم ماسک مو خوب استفاده کنی 

همه چی درست میشه
عزیزم موخوره از خشکی و دهیدراته شدن مو بوجود میاد باید احیا و ابرسانی و پروتئین تراپی اتجام بدیو بعد ...

و تا وقتی احیا و ابرسانی عمقی انجام نشه هرچی روغن ارگان و ماسک مو بزنی تاثیر نداره و فقط برای یک روزه ، در واقع که ph قلیایی بشه مساوی با خشکی بیش از انداره و باز شدن کوتیکول مو که باعث میشه مواد پروتئین و کراتین داخل موهات از بین بره و به موخوره تبدیل بشه.بعد از احیا هست که روغن ارگان و ماسک تاثیرش چند برابره و شادابی موهاتو حفظ میکنه

Samira_hair_academy@
منم دارم اکثره مو بلند ها موخوره دارن دیگ 

عزیزم این دلیل داره .  Ph موی سر از ریشه تا ۶ سانت به پایین اسیدی هست ‌.و ph شش سانت به پایین تا نوک مو قلیایی میشه یعنی خشک و دهیدراته بخاطر همینه که موهای تا گودی کمر و باسن بیشترین موخوره رو دارن اما موهای تا سرشانه به این صورت نیست 

رنگ ،دکلره ،حنا و استفاده مداوم از شامپوهای سولفات دار  ph مو رو قلیایی میکنن. برای همینه که میگیم بعد از هر عمل شیمیایی حداقل یکبار در سال عمقی احیا و ابرسانی انجام بشه❤

Samira_hair_academy@
کراتین اولا ریزش میاره بعدشم که اثرش بره بدتر از قبل می‌شه. موخوره رو اول باید کوتاه کنی بعد مراقبت ...

همه اینا رو انجام یدم ولی باز موخوره دارن نمیدونم اصن چیکار کنم دوبارم  کوتا گردم 

👩‍❤️‍👨