2821
2789
عنوان

ست بیمارستانی

761 بازدید | 17 پست

خانوما واقعا این ست بیمارستانی اندازه بچه‌هست؟ شما واسه نی نیتون خریدید؟ احساس میکنم خیلییی کوچیکه یعنی بچه انقدر ریزه؟🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای پسر من اندازه‌ش بود قشنگ

منم قبلش فکر میکردم براش کوچیکه

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
😁خیلییی...من دوروز دیگه زایمانمه ان شالله دارم از ترس و استرس میمیرممممم

سزارینی عزیزم؟؟؟

تازه رفتی لباس خریدی؟؟من انقد ذوق دارم همش میگم برم بخرم برم بخرم هی نگاش کنم قلبم بره براش😍😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سزارینی عزیزم؟؟؟ تازه رفتی لباس خریدی؟؟من انقد ذوق دارم همش میگم برم بخرم برم بخرم هی نگاش کنم قلبم ...

😁 آره عزیزم سزارینم اصلا قرار نبود از این ستای بیمارستانی بگیرم میگفتن به درد نمیخوره امروز دیگه یهو دیدم دلم رفت خریدم واسش... البته دومی هم هست شما حتما بچه اولته

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
😁 آره عزیزم سزارینم اصلا قرار نبود از این ستای بیمارستانی بگیرم میگفتن به درد نمیخوره امروز دیگه یه ...

نه والا منم دومیه😂😂😂ولی یجور ذوق زدم هربار تو سونو میبینم یجور باهاش سلام احوال پرسی میکنم یا تو سیسمونی یجوری ول میشم تو مغازه با ذوق و جیغ به سمت هرچی میرم همه فکر میکنن چند سال منتظر بودم و خدا بهم نگاه کرده 

ولی بچه دوممه و من خر ذوق ترینم براش نفسم میره که ببینمش خدا همه نی نی هارو برای ماماناشون حفظ کنه😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷