2777
2789

دعا کنید بهم زنگ بزنن اون خبر خوشه رو بدن بهم دیگه تاب و تحمل ندارم خسته شدم

امروز فقط دارم واسه حاجت دارهای نی نی سایت دعا میکنم چون هر بار اومدم اینجا دست پر برگشتم خدا هیچ کسی رو چشم انتظار  نزاره

ان شالله ب حاجت دلتون میرسید ،برا منم دعا کنید خدا گره کارمونو باز کنه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشاله مغازه شوهرت رو ببینی پر جنس اصلا وقت سرخاروندن نداشته باشید روزیتون روز افزون

خداازبونت بشنوه الهی بخدا انقدر استرس دارم ساعت ۴خوابیدم.دعا کن.انشالله شماهم حاجت روابشی 

خیلی پولدارم😅
خداازبونت بشنوه الهی بخدا انقدر استرس دارم ساعت ۴خوابیدم.دعا کن.انشالله شماهم حاجت روابشی 

به خدا بسپر واقعی بسپر بهش بدون شک و تردید چشم انتظاری خیلی بده خییییییییییییلی خدا داره صبر ما رو محک میزنه

به خدا بسپر واقعی بسپر بهش بدون شک و تردید چشم انتظاری خیلی بده خییییییییییییلی خدا داره صبر ما رو م ...

اره واقعا 

قربون خدا برم انقدر تاالان درست کرده واسم که حد نداره میدونم الانم درست میکنه ولی متاسفانه ما بدیم تحمل نداریم

انشالله همه چشم انتظارها حاحت روابشن 

خیلی پولدارم😅
ایشاله فردا که افتاب میزنه هم حالت دلت بهتر باشه هم حال جسمیت و قدرت خدا رو با چشم ببینی که هست و هس ...

سلامت باشی مهربون

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

خدا دلتو شاد کنه مسیر زندگیت رو هموار

ممنون عزیز دلم❤️

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹