2777
2789
عنوان

اگه پدرشوهرتون بهتون بگه ..

240 بازدید | 16 پست

مگه مادرت یادت نداده فلان چیزو( تو حالت زیر سوال بردن خانواده و مادر که تو مادر درستی نداری)

چی جواب میدید؟؟

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییییچ جواب نده فقط ارتباطت رو کم کن بدون حاشیه

لعنتی منتظره تو سالی یه بارم تیکه بزنه داغ کنه ادمو

تو نامزدی هزار بار گفته و هربار من سکوت کردم،اونم گفته بیا کناردست مادرشوهرت وایستا پیاز پوست کن تا کم کم یاد بگیری

درصورتیکه من آشپزیم عالیه،فقط هنوز عروسی نکرده بودم تا تو خونم دستپختمو بچشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بگومادرم درحدی که شما به پسرتون یاد دادین یادم داده_البته بعداین حرف باید یک لبخند ژکونت بزنی درگیری ...

خوبه 😜✋

پدرشوهرم از این حرفا نمیزنه 

ولی اگر بزنه قبل اینکه من عکس العملی نشون بدم ، همسرم برخورد میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

لعنتی منتظره تو سالی یه بارم تیکه بزنه داغ کنه ادمو

اگه منظورش به کارای خونه است، بهش بگو با اجازتون مادر من چیزای مهمتری بهم یاد داده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تو نامزدی هزار بار گفته و هربار من سکوت کردم،اونم گفته بیا کناردست مادرشوهرت وایستا پیاز پوست کن تا ...

دقیقاااا اینم همینه سر چیزای سطحی میخواد تیکه بزنه

البته میسوزه زیادی 

پدرشوهرم از این حرفا نمیزنه  ولی اگر بزنه قبل اینکه من عکس العملی نشون بدم ، همسرم برخورد میکن ...

وووی همسر من ماستههه متاسفانه

دقیقاااا اینم همینه سر چیزای سطحی میخواد تیکه بزنه البته میسوزه زیادی 

هیچ حرفی نزن،اون دنبال درگیریه و چون بزرگتره اخرش تو میشی مقصر و عروس بد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
وووی همسر من ماستههه متاسفانه

ببین جوابی نده که پل پشت سرت رو خراب کنی 

جوابی بده که طرف حدودش رو بفهمه و خودشو جمع کنه و شما هم کلاستو حفظ کنی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من چون خیلی رو حرفا حساس نیستم سر یه حرفی ناراحت شم هیچی نمیگم بهشون فقط با همسرم دردو دل میکنم اونم ارومم میکنه بعدا میفهمم با مامان باباش حرف زده که تکرار نکنن البته به منم نمیگه اینکارو کرده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!