2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 105 پست
نه 

ینی پولدارم نیس؟

پس تو سن کم ب چ امیدی ب کدوم اپشن خوب تورو شوهر دادن

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
ینی پولدارم نیس؟ پس تو سن کم ب چ امیدی ب کدوم اپشن خوب تورو شوهر دادن

نمیدونم الانم خانوادم از هم دیگه طلب کارن 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی دوست داشتن خودمو ردم به کوری 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
از روی دوست داشتن خودمو ردم به کوری 

همون کار ک گفتن

لااقل برو دعانویس لالو کرش کن 

دست روت بلند نکنه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

اگه میخوای برگردی، حق طلاق و بگیر و برگرد 

نه به این امید که همسرت دست بر میداره 

صرفاً به این دلیل که بتونی خودت برای زندگیت تصمیم بگیری 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

فکر کردی اگه میسوخت الان داشتم به بخشیدن فکر میکردم بعضی وقتا میخوام کلا این زندگی تموم کنم بمیرم خل ...

وضعیتت سخته نه میتونی خونه پدرت بمونی نه شوهر بنظرم تنها راه نجاتت درس خواندن بعدم بری دانشگاه اینجوری حتی اگه دید ادم بشو نیست میتونی بری خابگاه دانشجویی خونه پدرتم نری اگه پشتت نیستن

عزیزم منم بلغمی ام قرص بلغم چیه میشه بیشتر توضیح بدی؟

چاقی و شکم پهلو از سردی بلغم میاد

بدن ک بره سمت گرمی خشکی لاغر میسه

اینا که گفتی در صورتی امکان پذیره که مرد پشیمونه و میخواد زنش برگرده سر زندگیش نه برای کسی که اصلا ب ...

گفت ببخشم گفتم اینارو براش شرط بزاره بعد

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بله اینو میدونم میخواستم بدونم قرص بلغم رو  از کجا باید بخرم عطاری ها دارن؟

اره دارن

خواهشا برنگرد

من دقیق می دونم چی می شه، الان برمی گردی نهایتا ۲ سال دیگه بچه می آری و اونم‌ همچنان خیانت می کنه، بعدم می گی نمی تونم جدا شم بچه دارم خودمم کاری بلد نیستم بکنم خانوادمم نمی پذیرنم با بچه 

همینطوری کژدار و مریض و با اعصاب خورد ادامه می دی، نهایتا چند سال بعد یک بچه دیگه هم می آری و ۳ تایی با بدبختی ادامه می دید 

اصلااااا یک درصد فکر نکن برگردی اوضاع بهتره، بدتر می شه که بهتر نمب شه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه