2777
2789
همینطوری پروندن یه چیزی دیگه. آهن قرص مثل غذا نیست جذب میشه فقط نباید با چیز گرم بخوری. نیم ساعتم که ...

وا چرا اطلاعات غلط میدین؟ یعنی شما از یه دکتر متخصص زنان و زایمان هم بیشتر میدونی

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری پروندن یه چیزی دیگه. آهن قرص مثل غذا نیست جذب میشه فقط نباید با چیز گرم بخوری. نیم ساعتم که ...

نه بابا باید دوساعت بگذره گوگل بزن بخون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وا چرا اطلاعات غلط میدین؟ یعنی شما از یه دکتر متخصص زنان و زایمان هم بیشتر میدونی

از کجا میدونی اطلاعات غلط دادم..هر پزشکی تو حیطه تخصصی خودش صاحب نظره. داروساز تو حیطه خودش زنان تو حیطه خودش. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
نه بابا باید دوساعت بگذره گوگل بزن بخون

خب شما همون دو ساعت رو صبر کن. گوگل مرجع تخصصی نیست برای  عوام هست. هیچ متخصصی به گوگل رجوع نمیکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
@yaas1392     سلام عزیزم خوبی میگم اینکه گفتن بیهوشی واسه زایمان روی مغز بچه اثر میذاره ...

نه عزیزم این حرفا چیه اخه🤦🏻‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

🤣🤣🤣🤣 حق داری

ولی خب دارم از این باقیمونده ها سو استفاده میکنما 

بعدش برم سراغ رژیم سفت و سخت😑

تو چیکارا میکنی چند کیلو بالا رفتی؟

ولی خب دارم از این باقیمونده ها سو استفاده میکنما  بعدش برم سراغ رژیم سفت و سخت😑 تو چیکارا م ...

ان شاءالله به امید خدا زایمان کنی

و نی نی و صحیح و سالم بدن بغلت

درست میشه اضافه وزن هم

منم تقریبا ۱۱،۱۲ کیلو اضافه کردم😜😜

آخر همان شد که نباید میشد...
ان شاءالله به امید خدا زایمان کنی و نی نی و صحیح و سالم بدن بغلت درست میشه اضافه وزن هم منم تقریب ...

سلامت باشی عزیزم

من همه امیدم به اون مقداریه که میگن بلافاصله میاد پایین 😂

خدا کنه ی ۷ ۸ کیلو بیاد

من اصلا ورم ندارم هیچ چاق نشدم همه لباسای قبل بارداری رو میپوشم فقط شکم دراوردم 

سلامت باشی عزیزم من همه امیدم به اون مقداریه که میگن بلافاصله میاد پایین 😂 خدا کنه ی ۷ ۸ کیلو بیا ...

قربونت

منم دقیقا امیدم به اونه

خدا امید هیچکسی رو نا امید نکنه🤣🤣🤣🤣

منم همون شلوارها همون لباسها رو میپوشم

پهلو و اینا که اصلا ندارم

فقط شکمم تیز تیز زده جلو

آخر همان شد که نباید میشد...