2789
عنوان

ارزش قائلشو...

30 بازدید | 7 پست

دیدی میگن برای خودت ارزش قائل شو؟ یا عزت نفس داشته باشه 

چطوری به اینا برسیم؟ کسی میتونه راهنمایی کنه و توضیح بده؟ چطوری برای خودمون ارزش قائل شیم 

اعتماد به نفسو عزت نفس داشته باشیم؟ 

راهکارتون چیه؟ 

18سالمه 

قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم ولی الان حس میکنم کمه و برای خودم ارزش قائل نیستم و نمیدونم که چطور درستش کنم حتی نمیدونم از کجا شروع کنم متاسفانه درامدیم ندارم ک بخوام باهاش برم مشاوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنتا کتاب هست: روانشناسی عزت نفس

بازسازی عزت نفس در ده هفته

من هردوشوخوندم، تمرینای خوبی دارن. دومی باز راحت تره و کتابشم تعداد صفحاتش کمتره

فقط یه چیزیم مهمه اینکه کم نیاری! خیلی وقتا ممکنه شرایطی میش بیاد که مسخره بشی، تحقیر،توهین و... باید انقد خودتو قوی کنی که روت اثر نذارن

من همین یه دونه ام!

عزت نفس یعنی خودتو انقدری کم نبینی که سمت هر کاری بری با هر ادمی بری چون تو یک جواهری 

اعتماد بنفس هم از روتین کارهای کوچیک بوجود میاد که وقتی هرروز یه کاری و انجام میدی و تهش نتیجه میگیری اعتماد بنفست میره بالا

مطالعه کن در موردش سرچ کنی دوره اینا هستند رایگان اساتید خارجی پیدا میکنی یااساتید ایرانی هم هستند  

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین، عادت های اتمی رو بخون. ارزش قائل شدن برای خودمون یعنی به خاطر اشتباهاتمون خودمونو سرزنش نکنیم، بلکه عمل درست رو انجام بدیم. با آدمای سمی نگردیم. برای خودمون و رشد و پیشرفتمون وقت بزاریم.