یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اگ شرایط طلاق هست طلاق گرفتن خیلیم خوبه میدونین توی ذهن ما جا انداختن که حتما طرف باید زنو در حد مرگ بزنه کلییی اذیتش کنه که طلاق بگیره ولی این غلطه ما میخایم زندگی کنیم با طرف نمیخایم پیشش شکنجه بشیم بنظرم همینکه حس کردی حتی کنارش راحت نیستی طلاق گرفتن بهترین راهه
جدا شو به نظرم.البته قبلش تمام تلاشتو بکن ولی اگه دیدی نمیشه به امید اینده زندگیتو هدر نده و البته اینم در نظر بگیر هیچ تضمینی نیس بعد جدا شدن حتما عشقو پیدا کنی