2777
2789
عنوان

شب خونه خواهر شوهرم دعوتم ببین چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد عمه ام افتادم!

گفته بود ما هرچی دادیم تو عروسی بقیه اونام باید عین همونو بدن(منظورش سکه پارسیان بود)

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من که هنوز که هنوزه تولد میگیرم یه کیک ساده یه شام ساده دعوت کنم میگم کادو نیارید اصلا بقیه بچه ها ا ...

دقیقا این شیوه خیلی بهتره ماهم همینجوری تولد میگیریم و خودم به همه بچه ها یه کادو میدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

آخه اینجوری هست مثلا سمت شوهرش زیاد میدن حالا کادو یا عیدی ولی سمت پدرش کم رسمه،،خب تو تولد اگه هردو طرف باشن یه جوری ضایع هست،،،مثلا بچه میگه عموم یا عمم ۵۰۰ عیدی دادن اونوقت پدربزرگش پدر مادرش ۲۰ تومن میده با اینکه وضعش خوبه،،اونوقت دایی هام به اون نیگا میکنن کم میدن،،اون کارش درست نیست اصلا نرید والا

خوب شما خانم بردارشید حالا شاید تازه عروس باشید ولی برادرش که همسرشماست قبلا حتما مراسماشونو رفته بپرس ببین دقیقا همینطور

درسته بد گفته شایدم نمیخاسته جلو بقیه خدایی نکرده شرمنده کادو باشید هرچند الان ادم هرچی بخره بالای یک تومن میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

خب زنگ بزنه داداشش اینارو بگه چرا به عروسشون گفته

حساب شده عمل نکرده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فکر کن به بقیه هم زنگ بزنه بگه زن داداشم و بقیه مهمونا کادو گرون میارن.... و اینجوری همه ی مهمون ها ...

شاید بقیه هم ناراحت بشن و هیچ مهمونی نره تولدشون

اما خیلی زشت بوده حرفشم 

خیلی 

آدمای بی شخصیت و کسایی که از خانواده حسابی نیستن این مدلی حرف میزنن

شمام یا نرو یا اگه رفتی مثل کادوهایی که اونا براتون میارن باید بدی. نه کمتر و نه بیشتر. 

ببین   بستگی به رابطه بینتون داره 

من ترجیحم این بود بدونم . مخصوصا که گفته اونا کادو گرون میدن 

بنده ی خدا خودش گفته  منم برای اونا کادو گرون میبریم . 

شمام خوب جواب دادی 

کادویی که برای شما میارن چطوره؟ 

بقیه ی تولدای بچشون همیشه جشن و کادو داشتن؟

من که هنوز که هنوزه تولد میگیرم یه کیک ساده یه شام ساده دعوت کنم میگم کادو نیارید اصلا بقیه بچه ها ا ...

طفلی بچت،،مزه تولد ب کادوشه دیگه میخوای کادو نیارن اصلا نگو تولده بگو شام دعوتید