2777
2789
عنوان

شب خونه خواهر شوهرم دعوتم ببین چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 63 پست
من که هنوز که هنوزه تولد میگیرم یه کیک ساده یه شام ساده دعوت کنم میگم کادو نیارید اصلا بقیه بچه ها ا ...

خوب اگر رسم تولد بین همه ی فامیل هست و همه شب تولد بچشون یه شام و کیک ساده دادن و کادو ساده میبرن . چرا نباید بیارن . کل ذوق تولد به کادوشه . 

من گاهی میگم کادو لازم نیست خودم از طرف بقیه کادو میگیرم میگم اینو عمو داده اینو خاله و ...

اگرم کلا رسم تولد ندارید . شمام نگیرید بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اینجوری هست مثلا سمت شوهرش زیاد میدن حالا کادو یا عیدی ولی سمت پدرش کم رسمه،،خب تو تولد اگه هردو ...

اصلا چه لزومی مبلغ عنوان بشه ؟!

خیلی کار چندش آوری که مقدار کادوی نقدی میخونن 

به خدا زندگی درست نکردیم سیرک درست کردیم ...همه اش نمایش !

عذر میخوام اصلا از رفتار خواهرش وهرتون خوشم نیومد  هرکسی ب عرف وسق خودش میتونه کادو بده و نباید مقایسه کنه و شمام کادو درحدعرف خودتون بدین کادو کادو و خاطرات قشنگ خودش داره و این کار خواهر شوهر ب معنای واقعی جسارت ب طرف مقابل من بودم میگفتم کادو کادو و اینکه شما من دعوو کردین برا کادو من خودم شعورم میرسه کادو حتی ناقابلشم هدیه کنم خیلی بی نزاکت خواهرشوهرتون شاید یکی نداشت دستش خالی بود 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
اره ولی این اعلام نکردن اونیو که زیاد داده رو میسوزونه هااا،،

بسوزونه ...اگه اون شخص قصدش از روی محبت بوده براش نباید مهم باشه کسی بفهمه ،میخواسته محبتش رو به اون شخص نشون بده ...اگرم میخواسته خودنمایی کنه همون بهتر که بسوزه برای باقی دنیا و آخرتشم بهتره 😇🤣

مامان من نذاشت تو هیچ کدوم از مراسم پسرهاش این رسمها اجرا بشه ..اولش بعضی ها ناراحت شدن عروسمونم ناراحت شد ولی بعدا که سطح فکریشون رشد کرد خودشونم تایید کردن ...علاوه بر اون باب شد کم کم بقیه هم این جسارت رو پیدا کنن انجام ندن .

بعضی ها عقل ندارن نباید به ساز اونا رقصید ...کم کم باید فرهنگ سازی کرد .

چراخدا نسل اینارو برنمیداره

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی