خواهرشوهرم زنگ زده شب بیاین اینجا تولد یچمه بعد میگ تمام کسایی ک دعوت کردیم همه کادوهاشون گرون قیمت بالای یک تومنه میگ ما ک تولداشون میریم همه کادو خوب میدن ما هم کادو خوب میدیم گفت بگم در جریان باشی یه موقع نگی چرا بهم نکفتی بفیه چی میدن و اینا منم گفتم باشه هر کس طبق رسم خودش کادو میده ما هم طبق عرف خودمون انشاللله کادو میدیم
گفته بود ما هرچی دادیم تو عروسی بقیه اونام باید عین همونو بدن(منظورش سکه پارسیان بود)
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
آخه اینجوری هست مثلا سمت شوهرش زیاد میدن حالا کادو یا عیدی ولی سمت پدرش کم رسمه،،خب تو تولد اگه هردو طرف باشن یه جوری ضایع هست،،،مثلا بچه میگه عموم یا عمم ۵۰۰ عیدی دادن اونوقت پدربزرگش پدر مادرش ۲۰ تومن میده با اینکه وضعش خوبه،،اونوقت دایی هام به اون نیگا میکنن کم میدن،،اون کارش درست نیست اصلا نرید والا