2777
2789

خواهرشوهرم زنگ زده شب بیاین اینجا تولد یچمه بعد میگ تمام کسایی ک دعوت کردیم همه  کادوهاشون گرون قیمت بالای یک تومنه میگ ما ک تولداشون میریم همه کادو خوب میدن ما هم کادو خوب میدیم  گفت بگم در جریان باشی  یه موقع نگی چرا بهم نکفتی بفیه چی میدن و اینا منم گفتم  باشه هر کس طبق رسم خودش کادو میده ما هم طبق عرف خودمون انشاللله کادو میدیم 

من باشم نمیرم ..کوفتم نمیدم به آدمای عقده ای

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا نمیخواسته اونجا به خاطر تفاوت سطح کادوی شما با بقیه خجالت زده بشید و ممکنه اگه داداشش کم کادو بده خودشم جلو بقیه خجالتش بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

فکر کن به بقیه هم زنگ بزنه بگه زن داداشم و بقیه مهمونا کادو گرون میارن....

و اینجوری همه ی مهمون ها تو رودروایسی با همدیگه کادوهای گرون میبرن🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.