2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه پیش سزارین شدم تو ۳۶هفتگی،انشالله زایمان خوبی داشته باشی گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

صدرصد سزارین بهتره. طبیعی چندین ساعت درد و بخیه از زیر ک ی دستشویی معمولی نمیتونی بری و ....

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خوب کردی عزیزم من خودم دوتا طبیعی داشتم ولی به هیچکس توصیه نمیکنم حتما پمپ درد بگیر خواهر شوهرم سزارین کرد بعدشم پمپ درد داشت امدازه یه آمپول زدن اذیت نشد ولی من تا ده روز مثل پنگوئن راه میرفتم از درد بخیه هام خیلی اذیت شدم

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....

عوارض سزارین هم یک درصد شاااید اونم بستگی ب ناشی بودن دکترت داره و هر کی میگه طبیعی بهتر هستو سخت نیس چرت میگه یا ماما یا دروغگو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خیلی شرایط سختیه.استرس دارم ک نکنه از انتخابم پشیمون شم

منم . اولیمه ، هررر کی هم ی چی میگه . دکتری ک میرم ، کارش دقیقه و تمیز سزارین می‌کنه ولی بازم میگم نکنه بعد ها پشیمون شم. الان تاریخ داده بهت ؟؟ دقیقا هفته چند و چند روز ؟؟ 

خیلی شرایط سختیه.استرس دارم ک نکنه از انتخابم پشیمون شم

مطمعن باش بری طبیعی دوراز جونت مثل ....... پشیمون میشی یعنی شک نکن دردی که اون داره صدبار میبرتت اون دنیا و هیچکسم نمیتونه به دادت برسه خودم دوبار کشیدم حالا من مثلا خیلی خوش زا بودما سر زایمان دومم بعد یک ربع که بستری شدم پسرم بدنیا اومد ولی اون یه ربع نگم برات که چجوری بود

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....