دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عنوان کسی دکتر پوست خوب تو تهران میشناسه؟ 44 بازدید | 6 پست هرچی میگردم تهش میفهمم طرف فقط پولکیه و دنبال اینه ب ی بهونه ای بفرستت لیزر و مزوتراپی و این حرفا سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1402/08/30 | 11:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 بیمارستان پوست رازی تهران میدان شاپور مرکز تخصصی پوست شما رفتی خوبه؟اخه خیلی شنیدم میگن دکترای خوبش دیگ نیستن همون رزیدنت اینا ویزیت میکنن اکثرا سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
1390hm عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 523 شما رفتی خوبه؟ اخه خیلی شنیدم میگن دکترای خوبش دیگ نیستن همون رزیدنت اینا ویزیت میکنن اکثرا اره رزیدنت میبینه بعد دکتر تایید میکنه یعنی اونا دارن دوره میبینن ولی میتونی نوبت دکترای خوبشم بگیری مثل سبحانی روغنی صادقی نیا
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 اره رزیدنت میبینه بعد دکتر تایید میکنه یعنی اونا دارن دوره میبینن ولی میتونی نوبت دکترای ... میشه اسم چندتا از پزشکای خوبشون ک الان هستن رو بگین سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
1390hm عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 523 میشه اسم چندتا از پزشکای خوبشون ک الان هستن رو بگین نوشتم ،سبحانی صادقی نیا،روغنی
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 نوشتم ،سبحانی صادقی نیا،روغنی مرسی عزیزم💚 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد