2777
2789

یه نفر از یه جای دیگه برای دوره ارایش پیرایش ۱۲ میلیون میگیره اما تو نت دیدم قیمتای گنبد ۵ میلیونه کسی هست که تازه داره اموزش میبینه ؟چقدر دادین

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

سلام عزیزم تعرفه قیمت زیر نظر اموزش فنی و حرفه ای همه جا یکسانه که اون معتبره ببین شهرتون مجتمع فنی و حرفه ای داره ؟ اونجا بپرس اما من که تهرانم ۱۲ تومن سالن خصوصی شاید بگیره و اخرش باید بری همون فنی حرفه ای امتحان بدی الان اینجا حدود ۷ خورده ایه 

سلام عزیزم تعرفه قیمت زیر نظر اموزش فنی و حرفه ای همه جا یکسانه که اون معتبره ببین شهرتون مجتمع فنی ...

❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌
آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی
لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو به روش به روزترین متدهای دنیا
✅صفر تا صد  + پشتیبانی نامحدود +  تضمینی
✅  ۷۰٪تخفیف(دورهُ مجازی و آفلاین)✅
❌❌❌  +++ فقط ۳۹۹ هزارتومان +++❌❌❌
✅فقط با نت و تلگرام آموزش جامع و کامل و صدها نکته و فوت کوزه گری کار رو مرحله به مرحله با جزئی ترین نکات بی نظیر اموزش ببین!!!

ثبت نام   ۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تعرفه قیمت زیر نظر اموزش فنی و حرفه ای همه جا یکسانه که اون معتبره ببین شهرتون مجتمع فنی ...

یعنی میشه با همون پنج تومن یاهفت تومنی که شما میگی همون اموزش رو برم بدون هیچ کم و کاستی

یعنی میشه با همون پنج تومن یاهفت تومنی که شما میگی همون اموزش رو برم بدون هیچ کم و کاستی

اگر مجتمع باشه بله بالاخره باید همونجا بری امتحان بدی اگر هم سالن رو انتخاب میکنی حتما حتما با هنرجوهاش صحبت کن برو از نزدیک ببین که از مربی راضی باشن . من خودم مدرک ارایش دائم دارم سالنی که رفتم زیر نظر فنی خرفه ای معتبر بود اونموقع نمیدونستم خودم مجتمع های فنی حرفه ای کلاسهای لاین زیبایی رو برگزار میکنن خلاصه بعد از ثبت نام و کلی رفت و امد متوجه شدم مربی حرفه ای نیست و فقط در حد مقدماتی یاد گرفتیم اما خوشبختانه امتحان کتبی و عملی رو قبول شدم و بعدش دوباره خصوصی هزینه کزدم رفتم اپدیت 

درصورتی که این دوبار هزینه کردن و اینهمه زمان و رفت و امد رو میتونستم یکبار با بیشتر سرچ کردن و دیدن کارهای خود مربی کمتر کنم . اما تجربه شد 😁

اگر مجتمع باشه بله بالاخره باید همونجا بری امتحان بدی اگر هم سالن رو انتخاب میکنی حتما حتما با هنرجو ...

شما سالن هم دارید برای پروانه کسب چقدر باید پرداخت کرد ببخشید اگه سوال زیاد میپرسم🫠

شما سالن هم دارید برای پروانه کسب چقدر باید پرداخت کرد ببخشید اگه سوال زیاد میپرسم🫠

من خودم ندارم اما مدرک فنی pmu رو گرفتم و الان مربی لاین لیفت و لمینت و احیا و کراتین مو هستم فقط تو این دو لاین کار میکنم عزیزم صندلی اجاره کردم توی سالن 

من خودم ندارم اما مدرک فنی pmu رو گرفتم و الان مربی لاین لیفت و لمینت و احیا و کراتین مو هستم فقط تو ...

عزیزم دوره لیفت و لمینت چقدره و همینطور احیا و کراتین؟

سالن زدن حتما باید با برنامه باشه به جز پروانه کسب و اینا بعدش باید هزینه ای مفصلی جهت تبلیغات انجام بدین نهایت تا دوسال سالن اگر واقعا با برنامه ریزی و تبلیغات درست پیش بره دستاورد داره عزیزم اینو به تجربه ی چندسال کار کردنم تو لاین زیبایی دیدم .نمیخوام ناامیدت کنم اما این موارد خیلی مهمه و واحب .من دوستانی داشتم تو این لاین حسابی خرج راه اندازی سالن و اجاره و ... کردن اما دیگه بودجه واسه تبلیغات خودشون نکردن و فقط اگهی میدادن که نیروی پرمشتری بگیرن !که اونا مشتری بیارن .در صورتی که نیروی پرمشتری خیلی مکانشو جابه جا نمیکنه !و بعدش همینا به یکسال نرسیده دیدم سانشون رو واگذار کردن .خلاصه اینکه قدم به قدم و با برنامه ریزی و بودجه تبلیغات که خیلی مهمه جلو بری نتیجه بخشه به امید خدا🌹

عزیزم دوره لیفت و لمینت چقدره و همینطور احیا و کراتین؟

دوره لیفت و لمینت صفر تا صد رو من بصورت مجازی و از طریق تلگرام گذاشتم ۳۹۹ تومن .هنرجو از شهرهای دیگه هم دارم که الان با این اموزش شروع به کار کردن. اگر خواستی رضایتشون رو هم برات میفرستم از شهرهای نقده و کرمان ،تبریز .خود تهران ..  لاینی هست که امکان یادگیری از این طریق هست و هر زمان که فرصت داشتی میتونی به اموزشهات دسترسی داشته باشی و تکرار کنی . حتی نحوه خرید لوازن و وسایلت با کمک من خواهد بود و پشتیبانی نامحدود داری.

دوره لیفت و لمینت صفر تا صد رو من بصورت مجازی و از طریق تلگرام گذاشتم ۳۹۹ تومن .هنرجو از شهرهای دیگه ...

لاین کراتین و احیا رو حتما حضوری توصیه میکنم عزیزم چون لااقل ۳ماه باید از تزدیک مدلهای مختلف مو رو کنار مربی ببینی و لمس کنی تا بتونی درمان مناسب انتخاب کنی و خرفه ای بشی چون فقط شناخت مواد و اتوکشی و مراحل نیست و تا انواع مو رو تجربه نکنی درمانگر حرفه ای نمیشی 

دوره لیفت و لمینت صفر تا صد رو من بصورت مجازی و از طریق تلگرام گذاشتم ۳۹۹ تومن .هنرجو از شهرهای دیگه ...

دوره حضوری لیفت و لمینت چون تو سالن برگزار میشه و درصد تعلق میگیره اینجا حدود ۱،۵۰۰ تا ۲ حتی بعضی از سالن ها بیشتر هست فقط هم دو جلسه . برای همین من همون آموزشها رو برای هنرجوهایی که امکان حضور و یا این هزینه ها رو ندارن ضبط کردم و با نکات مهمش که توضیح دادم از طریق کانال تلگرام ارائه دادم که فیدبک خیلی خوبی هم از عزیزان دریافت کردم🌹