2777
2789

اگه تو همون بانک حساب داری برو بانک نقد کن بریز تو حسابت 

اگه نه برو بانک خودت چک رو بخوابون به حساب خودت یه روز بدش نقد میشه میاد به حسابت

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول چک را  باید اون شخص ثبت کنه.. 

دوم  شما باید چک را تایید کنی.. 

باید بری توی اپلیکیشن همراه بانک داخل موبایل  قسمت چک. تایید چک. شماره چک را بنویس تاییدش کن. 

بعد برو هر بانکی که حساب داری. چک را بخوابون به حسابت. 

اول چک را  باید اون شخص ثبت کنه..  دوم  شما باید چک را تایید کنی..  باید بری ت ...

عزیزم من کارت خودم صادراته 

همراه بانک ندارم برا کارتم 

چکیم ک گرفتم روش زده بانک ملت  

همراه بانک ندارم باید چیکار کنم؟

عزیزم من کارت خودم صادراته  همراه بانک ندارم برا کارتم  چکیم ک گرفتم روش زده بانک ملت &n ...

عزیزم اول باید اون طرف تو سامانه بانک ملت چک رک به نام شما ثبت کنه بعد شما ت سامانه بانک صادرات تایید دریافت چک رو بزن

عزیزم من کارت خودم صادراته  همراه بانک ندارم برا کارتم  چکیم ک گرفتم روش زده بانک ملت &n ...

چک را حتما باید تایید کنی. 

الان چک را از چه کسی گرفتی؟ اون شخص چک را ثبت کرده؟ 

بانک بری.  بانک اولین سوالی که میپرسه اینه. خانم شما چک را تایید کردید؟

چک را حتما باید تایید کنی.  الان چک را از چه کسی گرفتی؟ اون شخص چک را ثبت کرده؟  بانک بر ...

نمیدونم ثبت کرده یا نه ینی چون نمیدونسم چیجوریه نپرسیدم فقط بهم گفت بلدی نقدش کنی گفتم نه گفت باید بری بانک فلان کار و کنی که نفهمیدم دقیقا باید چیکار کنم

چک را حتما باید تایید کنی.  الان چک را از چه کسی گرفتی؟ اون شخص چک را ثبت کرده؟  بانک بر ...

وام میخاستم بگیرم وامو بصورت چک بهم داد بعدم گفت باید بری بانک این دوتا کار و بکنی 

عزیزم اول باید اون طرف تو سامانه بانک ملت چک رک به نام شما ثبت کنه بعد شما ت سامانه بانک صادرات تایی ...

تو سامانه بانک صادرات منظورت همون همراه بانکه صادراته؟

همراه بانک و میتونم غیر حضوری برا خودم فعال کنم؟یا حتما باید بانک برام درس کنه؟