2777
2789

اصلا دوست ندارم چیزی قبول کنم 

حالا یکی از اولیام پیام داده که سوغاتی از یزد میدم دخترم بیاره قبول کنید 

چی بگم 

اصلا دوست ندارم چیزی قبول کنم میترسم بعدا توقع ایجاد بشه بگید جوابش چی بگم 

گفتم ممنون که به یاد بودید ولی زحمت نکشید 

گفت چه زحمتی گلم ناقابل 

حالا چی بگم 

دخترشم درسش زیاد خوب نیست 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
اون بزور سوغاتی داده تو چیکار کنی 

اخه من دوست ندارم چیزی قبول کنم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درسم بد نبود  یه روز همسایمون برامون حلیم آورد یه روز دیگه کباب آورد  باباش کبابی داش ...

😂😂😂😂😂همین رو میگم 

نه بابا بگیر همه معلما میگیرن

من به معلم های دیگه کاری ندارم ولی نمیدونم چرا دوست ندارم از اولیا چیزی قبول کنم حتی دوست ندارم کادو روز معلم بیارن می خوام بگم نیارن 

بچه خورد میشه اگه ازش نگیری.بنظرم به خود مامانه مستقیم یگو

مامانه پیام داده 

گفته به خاطر دخترم رد نکن 😥😥

ووای خدا چ گیری کردم بگید چی بگم 

اصلا دوست ندارم 

اره دیگه همین طوره  حالا بابام حلیم رو میخورد میرفت سرکار  من میموندم و مامان و دختره & ...

😥😂😂😂😂😂ووای خداااااا 

به نظرت چی بگم 

گفتم ممنون سوغاتی قبول نمی کنم گفت به خاطر دخترم قبول مکن 

حس بدی دارم 

پارسال یکی برام زعفرون اورد قول نکردم انقدر گفت گفت تا قبول کردم بعدش دادم به فراش 

😥😂😂😂😂😂ووای خداااااا  به نظرت چی بگم  گفتم ممنون سوغاتی قبول نمی کنم گفت به خاطر دخ ...

نه قبول کن بیشتر از دوست داشتن که سوغاتی میارن 

منم مدرسه میرفتم دوست داشتم خودم رو تو دل معلمم جا کنم توقعی نداشتم

[QUOTE=318237272]نه قبول کن بیشتر از دوست داشتن که سوغاتی میارن  منم مدرسه میرفتم دوست داشتم خودم رو تو دل معلم ...[/QUOT چی بگم میدونم از دوست داشتن من حس خوبی ندارم اگه الانم بگم نه زشته بعد این همه اصرار