2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ۱۷۴

همسرم حدود ۱۷۷ 

مشکلی نیست ..اختلاف سنی به نظرم مهمه اما اختلاف قد نه ...  مرد مساوی یا بلندتر باشه ایده اله

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من ۱۷۰ ام و زیر ۱۸۵ رو نگاه نمیکنم🦍 این پسر کوتاها باشه واسه دختر کوتاها🐕

یک عدد دختر کوتاهم که ی ۱۹۰برداشتم با اجازه 😂🤦🤣

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
یک عدد دختر کوتاهم که ی ۱۹۰برداشتم با اجازه 😂🤦🤣

خب شما اسباب خنده مردم خیابون رو فراهم کردی😂 چون همه با انگشت نشونتون میدن میگن وا این پسره فاز چی بوده 

یا میگن دعا نویسش چه خوب بوده

یا میگن کنار هم شبیه ۱۵ هستین

یا حتی شنیده شده میگن حیف پسره

این از جمله حرفاییه که شنیدم میگن به زوجای این مدلی😂🤌

خب شما اسباب خنده مردم خیابون رو فراهم کردی😂 چون همه با انگشت نشونتون میدن میگن وا این پسره فاز چی ...

حرف ی مشت بی شخصیت بی فرهنگ چه اهمیتی میتونه داشته باشه ؟ مردم همیشه دهنشون بازه مزخرف بگن ‌ مهم اینه خودت چطور حال میکنی😁

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز