2777
2789

بهش گفت این دختره کیه..اونم گفت فقط برای رابطه بوده ..برای الانم نیست برای خیلی وقت پیشه.......و الان بهم پیامک داد خواهرم ک بهش گفتم نمیخوام هیچکس جز من تو زندگیت باشه ...اونم گفته هرکی بیاد مث چی باهاش رابطه جن@  برقرار میکنم و بعدش گفته نه نفسم شوخی کردم هرچی شما بگی اطاعت امر میکنم

خیلیییی شوخی وقیحانه ای بود بهش گفتم باید تعهدد بگیری ازش

از کجا  معغلوم دو روز دیگ بچه دار بشی ...بازدار بشی نگننه اینکارو

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

نفهمیدم چی گفتی

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی گفتی

خواهرم چند شب پیش تو گوشی نامزدش شماره ی دختر میبینه میگه کیه و باقی ماجرا

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

داماد از الان لاشیه ببین کی بهت گفتم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

پس هیچی کنسله. مرده ادم خوبی نیست

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX