2777
2789

سلام خوشگلا

بیاید امروز فکرهای منفی نکنیم

و اگ خدای نکرده کسی دلمو شکست ببخشیم و بگذریم شاید بخشیدن خیلی سخت باشه ولی مطمئن باش روحت در بخشیدن  دیگران آزاد میشه .

گاهی میخوای ببخشید ولی اذیت میشید قلبت میگیره و انگار ک نمیتونی بیخال این  نشید ک دیگه نمیتونیم ببخشیم توان نداریم و... اینقدر ادامه بدید ک روحتون رها بشه 

وقتی اینطوری پیش برید دیگه حرف کسی براتون مهم نمیشه و همیشه خودتون الویت زندگیتون باشین.

همه ما مشکل داریم حالا کم و یا زیاد 

اگر کسی عصبی شد بی دلیل ما صبور تر باشیم 

اگر کسی تیکه انداخت محترمانه از حق خودتون دفاع کنید اجازه توهین ندهید

اگر کسی کمک خواست بی تفاوت نباشیم

**این روزها همهء ماها نیاز داریم کسی باشد ک با دست مهربانش نوازشمون کنه بگه این هم میگذره 

پس زندگی رو سخت نگیریم زندگی قرار نیست طبق آرزو های ما پیش بره آسوده بگیریم.

بیاید امروز روی بهتر شدن حال روحی بیشتر کار کنیم خیلیا تو جسم سرحال وشاداب دیگه روحی ندارن چون دیگه بهش نمیرسن و بیخیالش شدن.

هرچه دلتنگ می‌خواهد بگو من هستم میشنوم😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت خدا به مادرشوهر بد ذات ...خدایا یعنی میشه منم از شر مادرشوهر نفرت انگیز راحت بشم 

لعنت نکن ولی امیدوارم خداوند بهت صبر بده و در عمل این همه بردباری بهت خیر بده

انشاءالله خدا هدایتش کنه.