2777
2789

ما تصمیم گرفتیم یه بچه از پرورشگاه بیاریم

یه پسر چهارساله دارم....مشکل نازایی ندارم

فقط میخوام یه بچه صاحب خونه و خانواده بشه

به نظرم همه اینکارو بکنن دیگه هیچ بچه ای تو پرورشگاه نمیمونه

کسی شرایطشو کامل و دقیق میدونه؟

کامل و دقیق رو باید بری خود مراکز بپرسی

اما در کل میتونی از لحاظ مالی یه اتاق بهش بدی؟؟؟؟.اینو شنیدم توجه میکنن

و اینکه یکم روندش طولانیه

و‌فکر کنم چون پسر دارید فقط بهتون پسر میدن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل و دقیق رو باید بری خود مراکز بپرسی اما در کل میتونی از لحاظ مالی یه اتاق بهش بدی؟؟؟؟.اینو شنید ...

از لحاظ مالی مشکل نداریم عزیزم

منم شنیدم طولانیه روندش

منم ترجیحم پسره که دوتا بچه هم جنس باشن

یکم روندش سخته باید از نظر مالی اوکی باشی بعدم که خودت بچه داری و نازا نیستی ،تو الویت قرار نداری یعنی اینقدر طولش میدن که یه بچه دوم میاری و بیخیال میشی !!!

جدیدا چون اینقدر روندش طولانی شده می‌خوان بچه هارو به صورت خانه موقت بدن دست طرف 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکم روندش سخته باید از نظر مالی اوکی باشی بعدم که خودت بچه داری و نازا نیستی ،تو الویت قرار نداری یع ...

اخه بستگی داره بچه چه سنی بخواد

مثلن میگن بچه بالای ۵ سال خواهان کمتری دارن پس سریعتر میری تو لیست

جدیدن هم روندش رو کمتر کردن

خیلی از گیرهای قبلی حذف شده

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
یکم روندش سخته باید از نظر مالی اوکی باشی بعدم که خودت بچه داری و نازا نیستی ،تو الویت قرار نداری یع ...

چرا آخه؟اینهمه سخت گیری چرا

تحقیقات انجام دادن و درآوردن زیر و بم خانواده کار چند‌ روزه 

منم شنیدم سخت میگیرن

اخه بستگی داره بچه چه سنی بخواد مثلن میگن بچه بالای ۵ سال خواهان کمتری دارن پس سریعتر میری تو لیست ...

اره خیلیا تو صفن چند وقت قبل تو خبر می‌خوندم فقط توی شهر ما چندین هزار نفر تو صفن !!!

فک کن فقط تو یه شهر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اخه بستگی داره بچه چه سنی بخواد مثلن میگن بچه بالای ۵ سال خواهان کمتری دارن پس سریعتر میری تو لیست ...

من دوست یک ساله یا شش ماهه این حدود باشه

بله بزرگتر که بشن خواهان کمتر دارن متاسفانه

اره خیلیا تو صفن چند وقت قبل تو خبر می‌خوندم فقط توی شهر ما چندین هزار نفر تو صفن !!! فک کن فقط تو ...

اره خدا ازشون نگذره

ظلم میکنن در حق اون بچه ها