2777
2789
عنوان

سلام کسی از پرورشگاه بچه آورده جدیدا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 21 پست
من دوست یک ساله یا شش ماهه این حدود باشه بله بزرگتر که بشن خواهان کمتر دارن متاسفانه

خوب احتمالن به شما ندن 

چون خودتون بچه دارید در سن نوزادی در اولویت نیستید

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
اره خدا ازشون نگذره ظلم میکنن در حق اون بچه ها

نه عزیز اینجوری نگو واقعا حق دارن 

چند وقت قبل تو توییتر یه سری پستایی دیدم که اینستام خیلی معروف شد 

بعد چند سال وقتی میدیدن بچه ناسازگار(مثل همه بچه های الانه) میومدن پس میدادن 

می‌گفت یکی اومده گفته این بقیه بچه هارو گاز میگیره و گرگینه ست و فلان من اصلا اینو خونم نمی‌برم و کلی گریه و زاری 

یا یه بچه تو نوجوونی تا با یه پسر آشنا شده آوردن گذاشتن تو بهزیستی که این فلان فلان شده اینجوریه و ما نمی‌خوایم و ...

خیلی پستای اینجوری بود و میگفتن همه اون همه سختگیریا برا این بچه ای که بعد چند سال نمیخوانش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه؟اینهمه سخت گیری چرا تحقیقات انجام دادن و درآوردن زیر و بم خانواده کار چند‌ روزه  منم ...

پایین علتشو گفتم که چه خانواده های بچه هارو میارن پس میدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی سخت میگیرن من شنیدم  فامیلمون می‌گفت میان از گذشته فرد هم تحقیق میکنن مثلاً فهمیده بودن م ...

دخترباز بودن مردو از کجا متوجه شدن مثلا؟😂😂😂😂😂😂

مگه غیر از خود اون فرد کسی از گذشته و دخترباز بودنش خبر داره؟😂😂😂😂😂😂

دخترباز بودن مردو از کجا متوجه شدن مثلا؟😂😂😂😂😂😂 مگه غیر از خود اون فرد کسی از گذشته و دخترباز ...

یه دختر که نبوده فقط خودشون بدونن 

میگم که مرده دختر باز بوده در گذشته برا همین گفتن بچه نمیدن بهش چون خیلی تحقیق میکنن تا بفهمن پدر و مادر صلاحیت اخلاقی دارن یا ن