2777
2789
عنوان

کیا مثه من به خاطر نی نی بیدارن؟❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 166 پست
زاهدان ابجی  تو ماشینیم نه بچه هام بزرگن

مراقب خودتون باشید جای امن بمونید

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
شما هم زاهدان هستید؟

بله گلم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا مامان بابات چی میخوان بگن مگه؟😂

بیچاره میکنن نوه اولشونه از روزی که بدنیا اومد بردنش پیش خودشون   یه امروز من اومدم باخودم اوردمش مسافرت سوخت حیرونم جوابشون چی بدم دلم داره مثل سیروسرکه میجوشه 

مراقب خودتون باشید جای امن بمونید

باشه چشم 

دعا کن به خیر بگذره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دخمل من خوابیده. شکرخدا دوره کولیکش سپری شده اما گه گاه شبا بی قراری میکنه

ای جانم،😍

چند ماهشه نی نی جون؟

تا چندماهگی کولیکش بود؟؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
منم پسرم ۴ماهشه نمیخابه😩😩😩گذاشتم رو پام هی تکونش میدم انگار ن انگار

کولیک داره؟

ای جانم،😍 چند ماهشه نی نی جون؟ تا چندماهگی کولیکش بود؟؟

ماه من ۱۳ماهشه. تا ۴ماه... 

گریپ میکسچر خوب بود، امتحان کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چجوری با کم خوابی کنار میای

روزا میخوابم مجبورم

بازم خواب درست و حسابی نیست نهایت دوساعت پشت سر هم بخوابم بعدش هی باید بیدار شم،😅

روزا میخوابم مجبورم بازم خواب درست و حسابی نیست نهایت دوساعت پشت سر هم بخوابم بعدش هی باید بیدار شم ...

زایمانت طبیعی بود؟؟خیلی سخته مادر شدن بعد اونهمه درد باز بی‌خوابی بکشی

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مننننن. دخترم هفته دیگه۲ماهش میشه، پسرمم۳سالشه آتیش پاره ست😖😖😖 داغونم

من خواهرم ۴ سالشه میاد اینجا با بچه کوچیک اعصابمو بهم میریزه انقد ک میگ بدش ب من 

میفهممت چی میگی