2777
2789
عنوان

کیا مثه من به خاطر نی نی بیدارن؟❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 166 پست
تا صبح که نه ولی وقتی بیدار میشه ۳ ساعت تا ۴ ساعت رو بیدارم تازه صبح اون یکی میره مدرسه

اخ اخ مدرسه ای هم داری پس

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
فعلا منم بیدارم😐🤦‍♀️

😭😭😭

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکردم فقط منم ک از مامانم میترسم بابت نگهداری دخترم😂

چه عجیبین شما🤣

آره قبول دارم. از بس ک من دخترم شبا نمی‌خوابید .ذهنم ناهشیار شده بود .یعنی وقتهایی هم ک بیدار بودم ...

الهییی

واقعا یادش بخیر😂خداروشکر ک گذشت

سلام منم بیدارم بخاطرشون ولی نی نی نیستن دیگه سه سالشونه سه برابرمنم زبون دارن فقط حرف میزنن سوال می ...

الهییی .دخترخالم میگفت اولین بچمو انقد باهاش حرف زدم گفتم بزار سریع حرف بزنه و... انقد پرحرف شده بچه دومشو میگه کمتر حرف زدم باهاش🤣🤣

هی خواهر دست رودلم نزار فرداپوست منو میکنن ازترس بخداخاب نمی‌رم ...خیرسرم گفتم بعد 16ماه  یه شب ...

بعد ۱۶ مااااااه؟؟؟ تورو خدا بگو ک شوخی میکنی

چجوری دلت اومد؟؟؟

[QUOTE=318213789]منم از فکر نی نی شبا بیشتر یادم می افته ۵ ساله منتظر بچه ام جاریم ۹ ماهه ازدواج کرده چهارماهشه خدا ب ...[/درمان #ناباروری_زنان

✅بادکش کمر و زیر شکم
🔸یک شب در میان
🔸۲۱ مرحله

✅روغن‌مالی کمر و زیرشکم و کشاله‌ران
🔸باترکیبی از روغن کنجد و روغن زیتون بودار

✅شبی یک لیوان عرق رازیانه به همراه یک قاشق مرباخوری عسل
❌به غیر از زمان پریودی

✅شبی یک لیوان عرق بهار نارنج
به همراه یک قاشق مرباخوری فرنجمشک
با کمی عسل🍯

✅حجامت در صورت لزوم

️موارد زیر به صورت روزانه توصیه می شود
🔸۳ عدد خرما
🔸۷ عدد انجیر شبانگاه
🔸۷ عدد زیتون صبح ها
🔸۲۱ عدد کشمش
🔸۱۴ عدد بادام درختی

🔴نکته مهم
✅از غذاهای سرد به شدت پرهیز شود(مخصوصا شبها)
✅و غذاهای گرم بیشتر میل شود.
#رحیق #طب_ایرانی #طب_اسلامی #طب_سنتی #خیراندیش
#نسخ_استاد  🎪🍓🌱˼
♡›  http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii]

پس چرا اخبار نمیگه

نمی دونم گلم شاید مهم نبوده براشون چون خسارت نداشت 

اخبار استان خود ما گفت 

کل شهر ریخته بود توی پارکها 

امشب هم محض احتیاط بیرونیم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کجااااااا

زاهدان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
روزی چند قطره میدادی؟ و هر چند ساعت؟؟ من روتفلور هر ۸ ساعت

یادم نیست🤦🏻‍♀️

تقسیم میکردم، تو روز کمتر و شب بیشتر بهش میدادم..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.