2777
2789
عنوان

بنظرتون سقط کردم یان😞

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر سونو گفت صددرصد خارج رحمیه و بیمارستان باتوجه ب برگه سونو منو اورژانسی عمل کردن تقصیر دکترای بی ...

من دو سال پیش خارج رحمی بودم و برگه سونو رو بردم بیمارستان. بیمارستان گفت خودمون باید مطمین بشیم و خوده بیمارستان دو بار قبل عمل سونو شدم. بعد با سه تا جواب سونوی خارج رحم اجازه عمل دادن. بیمارستان هم کوتاهی کرده. باید خودشون هم سونو میکردن

من دو سال پیش خارج رحمی بودم و برگه سونو رو بردم بیمارستان. بیمارستان گفت خودمون باید مطمین بشیم و خ ...

جدی پس من باید ازهردو شکایت کنم اگر اینطوریه انشالله هفته اینده میخاد شوهرم بره دنبالش لعنت بهشون

جدی پس من باید ازهردو شکایت کنم اگر اینطوریه انشالله هفته اینده میخاد شوهرم بره دنبالش لعنت بهشون

بله عزیزم همینجور الکی شکمتو باز کردن. مگه به این راحتیه. اینهمه نقاهت و سختی کشیدی عمل شدی بیهوش شدی بخیه خوردی بعدم گفتن اشتباه شده. دیگه کسی که عمل کنه معلومه بچش داخل رحم هم باشه نمیمونه. علت سقطم میتونه همون باشه

بله عزیزم همینجور الکی شکمتو باز کردن. مگه به این راحتیه. اینهمه نقاهت و سختی کشیدی عمل شدی بیهوش شد ...

بخدا اینقدر سختی کشیدم که قابل حرف نیست امیدوارم بتونم داد دلمو ازاین احمقا بگیرم 😭😭

بخدا اینقدر سختی کشیدم که قابل حرف نیست امیدوارم بتونم داد دلمو ازاین احمقا بگیرم 😭😭

میفهمم واقعا. خیلی مسخرس عملت کنن بعد بیان بگن نه اشتباه عمل کردیم. اینهمه سختی تحمل کنی واسه هیچ و پوچ. من خودم خارج رحم بودم میدونم که عملش سخته

میفهمم واقعا. خیلی مسخرس عملت کنن بعد بیان بگن نه اشتباه عمل کردیم. اینهمه سختی تحمل کنی واسه هیچ و ...

فداتشم خدا لنتسون کنه😭الان ک رفتم سونو گفت بقایا  داری صبرکن با پریود بیفته میشع بنظرت؟😔

فداتشم خدا لنتسون کنه😭الان ک رفتم سونو گفت بقایا  داری صبرکن با پریود بیفته میشع بنظرت؟😔

اگه شیاف و اینا نزدی که جای بچه زیاد سفت بشه دفع بشه. ولی اگه زیاد شیاف مصرف کنی سخت تر دفع میشه.