2777
2789

خیلی تبلیغ این کرم رو شنیده بودم از توی اینستا

دیگه رفتم خریدمش برای زیر بغل استفاده کردم به وضوح تیرگی زیر بغلم بدتر شده حتی عکس گرفته بود از روز اولم،الان واقعا بدتر شده

پشیمونم کاش میزاشتم به درد خودم بمونم نه اینکه بدتر بشم😭

طی این چندروز که میزدم بازوم قسمت نزدیک به زیربغلم هی میخارید شدید

تا اینکه امروز دیدم اینکه انگار تاثیر عکس داره

دارم از بغض خفه میشم

تاحالا بخاطر تیرگی زیر بغل از دوستا از آشناها حرفایی شنیدم که دلم شکسته ...

هرکاری میکنم رفع نمیشه واقعا اعتماد به نفس ندارم کاش راه درمانی داشت 😭

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید دکتر پوست کمکت کنه

خیلی خجالتی ام روم نمیشه بگم🤦‍♀️

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
این کرم ها همشون الکیه فقط پول میدزدن یه مدل کلاهبرداریه

چمیدونستم واقعا، کاش هیچ اثری نداشت نه اینکه اینطوری گند بزنه به حالم

سلام وقت بخیر یه روش ارزون و عالی که پزشک معرفی کرد بهم و جواب گرفتم بهت میگم فقط جواب گرفتی برام دعا کن🙏
عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم تیرگی زیر بغل حتی میتونم بگم شدید بود و حتی لیزر هم انجام دادم و بدتر شد لک شد کلی هم روش خانگی و طبیعی و کرم روشن کننده و چندین دکتر پوست رفتم و همه همه بی فایده بود تا اینکه رفتم شیراز ستار خان پیش دکتر پوست هدیه تاج الدینی و. همیشه دعای خیر واسشون میکنم پماد لایه بردار ژانولوما رو بهم معرفی کردن یه پماد هست به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان همه داروخانه ها هم دارن از داروخانه بخرید اما برای درمان کامل سه تا چهار تاشو بخرید برای شروع دوتا پماد کافیه اولش چون حجمش کمه روی پوست تمیز ترجیحا بعد از حمام روزی دو سه بار یه تاپ بپوشید که قسمت زیر بغلش باز باشه راحت بتونید پماد بزنید و بزارید جذب بشه سه الی چهار روز  و روزی چند بار بزنید و بزارید جذب بشه به لباس نخوره که پاک بشه اصلا هم نمی‌خواد که بعد از چند ساعت بشوریدش یکم بوی بدی میده اما خدایی عالیه بعد از یک هفته خودتون می‌بینید که شروع به لایه برداری و پوسته پوسته شدن می‌کنه و کم کم یک ماه براش زمان بزارید و استفاده کنید چون لایه برداری میشه و پوست جدید میاد یکم سوزش و قرمزی ممکنه براتون ایجاد بشع که طبیعی هست و میتونید از داروخونه یه کرم ترمیم کننده یا واسه سوزش و قرمزی  اون ناحیه تهیه کنید و بزنید روش عالیه به خدا یه معظلی برام بود و الان جواب گرفتم و به خودم قول دادم به بقیه هم بگم 🙏🙏🙏اگه سوالی هم داشتید بپرسید راهنمایی