2777
2789

پسرم یک سالو نیمشه بیشتر از یک ساله که ختنه شده الان حدود یک ماهه همونجاش که ختنه شده همش قرمز میشه و میسوزه بردم دکتر پماد اِن اِن داد اونم مرتب میزنم بیشتر بدون مای بیبی میذارمش ولی قرمز میشه باز دلیلش چیه اخه 

اینم بگم یک سالگیش ختنش چسبندگی پیدا کرد یه کوچولو 

بردم دکتر پوستشو کشید و کندش دوباره از اون موقع قرمز میشه این یک ماه اخیر دیگه خیلی میسوزه و ملتهب میشه 

گیاه سنتی چیزی نیست دود بدم بهش خوب بشه همش درگیر ختنشم و نگرانم 😫

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

حتما ببرش یه ارولوژی متخصص با گیاه اینا نمیشه کاری کرد

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش یه ارولوژی متخصص با گیاه اینا نمیشه کاری کرد

همون بردمش متخصص پماد داد گفت مشکلی نداره 

البته متخصص اطفال نبردم بردم دکتر متخصص که کارش ختنه هست 

دایم وازلین بزن براش دکترش رو عوض کن برو ببین بقیه دکترها چی میگن

عجب گیری کردیم هااااا

پسر منم ختنه ی خیلی سختی داشت به خاطر بدشکلی آلت بعدشم چسبندگی الان حدودا دوهفته است دوباره دکتر چسبندگیش رو با کشیدن باز کرده

اگر این التهاب و قرمزی ادامه پیدا کنه دوباره نچسبه!  

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
عزیزم بگردم الهی نی نی کوچولو بی قراری میکنه حتما  ببر متخصص اطفال معاینه شه

اره وقتی جیش میکنه میسوزه و میگه بوف گریه میکنه وقتی باز میذارم خیلی بهتر میشه ولی مای بیبی میکنم دوباره ملتهب میشه نمیشه هم که همش باز باشه تند تند جیش میکنه تو شلوارش بد عادت هم میشه زود به زود میبرم دستشویی ولی باز میبینی جیش کرد یهو 

عزیزم متخصص اطفال از ختنه سر در میاره ؟

من بردم دکتر متخصص که کارش ختنه هست فقط 

همون بردمش متخصص پماد داد گفت مشکلی نداره  البته متخصص اطفال نبردم بردم دکتر متخصص که کارش ختن ...

اگه سوزش داره حتما عفونت ادراری داره بنظرم پزشکش عوض کن یه آزمایش ادرار هم ببر بده

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
دایم وازلین بزن براش دکترش رو عوض کن برو ببین بقیه دکترها چی میگن  عجب گیری کردیم هااااا پسر ...

اتفاقا دکترشو عوض کردم همون اون گفت مشکلی نداره و پماد داد ولی خوب نمیشه منم از استرس این ختنه پدرم درومده تند تند چربش میکنم ک دوباره نچسبه ولی همش قرمز میشه بیشتر هم تو مای بیبی نمیشه هم که همیشه باز باشه 

اره وقتی جیش میکنه میسوزه و میگه بوف گریه میکنه وقتی باز میذارم خیلی بهتر میشه ولی مای بیبی میکنم دو ...

حتما من ماهانه هم که می‌بردم چکاب کامل پسرم رو معاینه می‌کرد

ببرش متخصص اطفال انشاالله خوب میشه 

اگه سوزش داره حتما عفونت ادراری داره بنظرم پزشکش عوض کن یه آزمایش ادرار هم ببر بده

اونجاش که ختنه شده قرمز شده وقتی جیشش میخوره بهش میسوزه نمیدونم والا دیگه خستم کرده یک ساله درگیرشم پوستشم یجوریه انقد نازکه اصلا ترمیم نمیشه انگار که تازه ی تازه مونده جای ختنش 

حتما من ماهانه هم که می‌بردم چکاب کامل پسرم رو معاینه می‌کرد ببرش متخصص اطفال انشاالله خوب میشه&nbs ...

باشه گلم ممنونم 

دقیقا متخصص چی بود؟

کارش ختنه هست فقط دکتر محمدی خیلی ساله که تجربه داره تمام بچه های فامیلمون اون ختنه کرده 

ولی من اشتباه کردم پسرمو بردم اونجایی که برادر شوهرم پسرشو برده بود اصلا از کارش راضی نبودم همش مشکل داره