واسه عروسی میخواستم برم کرم پودر خبیخرم...من خیلی اهلکرم پودر زدن نیستن...فقط واسه عروسی میخواستم...بعد پرس و جو کردم دیدم میگفتن بی بی کرم یا. سی سی کرم همون کار کرم پودر رو میکنه ک خاصیت درمانی هم داره و جای پرایمر وضدافتابو ابرسان رو هم میگیره..حالا فک کنم سی سی کرم بیشتر به دردم بخوره ک بعد عروسی روازنه استقاده کنم
ای جانم قربون قلب مهربون تون بااین دعای زیباتون 🌼😘
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
استارتر توصیه میکنم اگر پوست خوبی داری ( بدون جوش و لک)
یک پرایمر و cc کرم و پودر فیکس یا اسپری فیکس بخرید.
پوشش ملایم و خوبی داره و مثل کرم پودر سنگین و غیرطبیعی نیست
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هم از BB استفاده میکنم اما مبنای علمی اش همون بود که عرض کردم.
قطعا اطلاعات درست و دقیق دارم و برحسب علم و تجربه نظرم رو بیان میکنم و نظر شماهم قابل احترام است اما ...
عزیزم من پوستم مختلطه. مثلا روی بینی یخورده چربه. ولی گونه ها و پیشانیم خشکه. بیشتر باید بگم پوستم خشکه چون صابون ک میزنم پوستم شدید خشک میشه. بنظرتون بی بی بگیرم یا سی سی.
عزیزم من پوستم مختلطه. مثلا روی بینی یخورده چربه. ولی گونه ها و پیشانیم خشکه. بیشتر باید بگم پوستم خ ...
اصلا صابون استفاده نکن و از فیس واش مناسب پوستت استقاده کن
bb پوشش و کاور کمتری داره و مناسب استفاده روزانه است.
حتما تونر استفاده کن ph پوستت رو تنظیم میکنه