2777
2789
عنوان

کنکوور مجدد بعدچندسال دوری از درس

98 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر💓💓

بچه ها من سال ۹۸ کنکور دادم و یه رشته ی پیراپزشکی آوردم و الآن خیلی پشیمونم از راهی که اومدم

کسی رو میشناسید ک کنکور دوباره شرکت کرده باشه و رشته ی تاپ آورده باشه؟

اگه تجربه دارین بگین

اگه ام شرایطی مثل من دارین و میخواین یه همراه خوب داشته باشین برا درس و رقابت خوشحال میشم🥹🥹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هردوش؟🙄🙄

۶ نفر میشناسم که کنکورشون سال پنجم یا جهارمشون قبول شدن و کسی رو سراغ دارم که تازه برای کنکور بعد یکسال شروع کرده

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

۶ نفر میشناسم که کنکورشون سال پنجم یا جهارمشون قبول شدن و کسی رو سراغ دارم که تازه برای کنکور بعد یک ...

نه من بعد ۴ سال میخوام دوباره بخونم🥲🥲 یک سال که خوبه و پشت کنکور سال پیش محسوب میشه ....

من چندساله از درس دورم

نه من بعد ۴ سال میخوام دوباره بخونم🥲🥲 یک سال که خوبه و پشت کنکور سال پیش محسوب میشه .... من چندسا ...

نگران نباش اول خدارو داری دوم روی کمک من حساب کن پشتت هستم 🥰

نه من بعد ۴ سال میخوام دوباره بخونم🥲🥲 یک سال که خوبه و پشت کنکور سال پیش محسوب میشه .... من چندسا ...

اونز که بعد یکسال شروع کرده اون سال گذشتش هم لای کتاب باز نکرده اینو بدون از هر ۱۰۰ نفر فقط ۳۰ نفرشون درس میخونن

خواهش میکنم .پزشکی

راستش من میخوام ترمیم معدل شرکت کنم و باتوجه به اینکه دیپلمم نظام قدیمه نمیدونم چی کار کنم😭🤦‍♀️

سنجش میگه سال سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی مهمه 

من نمرات سومم عالیه ولی پیش دانشگاهی متاسفانه نه

راستش من میخوام ترمیم معدل شرکت کنم و باتوجه به اینکه دیپلمم نظام قدیمه نمیدونم چی کار کنم😭🤦‍♀️ س ...

بنظرم توی ترمیم معدل فقط کتابای دوازدهم تجربی امسال و زمین شناسی ازت بگیرن یادمه برای پارسال کسانی که نظام قدیم بودن اینطور کردن