2777
2789
عنوان

خانومای اقدامی بیایین

102 بازدید | 25 پست

الان یکساله برا بچه دوم اقدامم نمیشه...  

دارم دیوونه میشم دیگه... 

تنبلی شدید دارم، با قرص کلبرگولین و اوزیل فولی 20 داشتم دکتر احمق ی آمپول نداد گفت خودش آزاد میشه، نشد، و دوباره ماه بعد همونارو داد گفت تکرار کن چون روت اثر داشته، 

بچه ها من 12 پریودی تموم نشونه های تخمک گذاری داشتم ترشحات کش دار ژله ای و ترشحات خیلی زیاد،،،، یعنی میشه این ماه گرفته باشه.... کسی میدونه این نشونه ها یعنی آزاد شده یا نه

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

تخمک گذاری آدم خودش دقیقا میفهمه همه هم۱۲نیست مثلا من۱۷تخمک گذاریم بود

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من موقع اقدام ی برنامه نصب کردم از فروشگاه اسمش یادم نیس عکس دوتا پا بود کوچولو ۳ماه مرتب پریودامو زو ماه ۴ ک خواستم اقدام کنم مینوشت ک کدوم روز بکنیم زودتر میگیره و اینا نصبش کن حتما

منم این ماه اقدام داشتم ۸روزه عقب انداختم  

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 
گلم من موقع اقدام ی برنامه نصب کردم از فروشگاه اسمش یادم نیس عکس دوتا پا بود کوچولو ۳ماه مرتب پریودا ...

دارم از این برنامه، اخه من مشکلی ک دارم تنبلی شدید دازم بدون قرص پریود نمیشم ک 

منم این ماه اقدام داشتم ۸روزه عقب انداختم    

سیکلت چندروزست؟

واییی ب سلامتی، ایشالا ک بارداری حتمااا

دوروز پیش بیبی چک زدم خیلی کمرنگ حس کردم خط افتاد بعد یه ساعت پررنگ ترشد دیگه گذاشتم فردا هم بزنم ببینم پررنگ میشه

دوروز پیش بیبی چک زدم خیلی کمرنگ حس کردم خط افتاد بعد یه ساعت پررنگ ترشد دیگه گذاشتم فردا هم بزنم بب ...

وایی ایشالا، بخدا از ته دل واست ذوق کردم، مطمان باش هستی، برا منم دعا کن گرفته باشه

وایی ایشالا، بخدا از ته دل واست ذوق کردم، مطمان باش هستی، برا منم دعا کن گرفته باشه

انشالله هرچی زودتر مامان میشی وازدست دارو ها راحت میشی