2777
2789

متاهل ها میگن مجرد بمونین و اینا بعد از اون ور هر چی مشکل دارین طلاق بگیرین بعد از اون ور ک مطلقه شدی دنبال شوهر باش تا برات حرف درنیارن چرا ی نسخه برای همه می‌پیچید حتی شما وقتی میخوایید بخوابید بیدارشید و غذا بخورید و... مگ باید همه مثل هم باشن مگ غذا خوردن همه مثل همه راه رفتنشون 

ب جای درک کردن طرف مقابل یا بهش تیکه میندازید یا مسخره میکنید اگر واقعا دیدید جایی نمی‌تونید کسی رو درک کنید یا براش راه حل درست بذارید وجدانا سکوت کنید هزاران مطلب وجود داره ک برید باهاش سرگرم باشید البته معدود کسایی هم هستن ک با درک و باشعور هستند 

اینو متاهل هایی میگن که توی انتخاب اشتباه کردن

وگرنه ازدواج خوب خیلی هم خوبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم .من خودم جز همون معدود با درک و شعورهام😅😅 

ولی از شوخی گذشته توی این مدتی که نی نی سایت هستم وقتی تاپیکی رو باور نکنم یا به هردلیلی حرفی قرای زدن نداشته باشم فقط میخونم و رد میشم چیکار دارم به بقیه اخه 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

اینجا کم سن زیاده. من دیدم طرف درجا میاد میگه وای چرا باهاش ازدواج کردی مگه عقل نداشتی؟ چرا طلاق نمی گیری؟ چرا زنها عزت نفس ندارند؟؟؟

میری تاپیکهاشو نگاه می کنی یا کم سنه یا اصلا متاهل نیست که تجربه زندگی مشترک رو داشته باشه و بدونه طلاق از ازدواج سخت تره.

عزیزم ازدواج اگر درست باشه خیلی هم قشنگه 

بعد هر مسیر از زندگی یه سری چالش ها داره 

ازدواج هم یکی دو سال اول اش یکم سختی داره ولی شیرینی هاش قشنگ تر از سختی هاش به هر حال دو تا آدم کاملا متفاوت در خانواده های جدا بزرگ شده قرار زیر یک سقف زندگی کنند مطمئنا یک سری تفاوت و اختلافات به وجود خواهد اومد ، که با گذشت زمان و درک کردن همدیگه درست میشه 

اینجا کم سن زیاده. من دیدم طرف درجا میاد میگه وای چرا باهاش ازدواج کردی مگه عقل نداشتی؟ چرا طلاق نمی ...

دقیقا میبینی طرف حتی فعل ماضی و مضارع رو تشخیص نمیده بعد برای زندگی بقیه نظر میده

شاید باورت نشه بعد از کلی عشق بازی ولی در آخر مثلا سر دمپایی دست شویی چرا خیسه و طرف مقابل خیلی شاید روی این مسئله حساس باشه دعوا بشه یا این که سر روغن زیتون بخرید تو خونه مصرف بشه یا روغن کنجد سر همین مسائل کوچیک کوچیک دعوا میشه 😂🤦🏻‍♀️

دقیقا میبینی طرف حتی فعل ماضی و مضارع رو تشخیص نمیده بعد برای زندگی بقیه نظر میده

من خیلی محتاطم و تا مجبور نشم چیزی نمی گم. مخصوصا اون جوابهای هیجانی می تونه استارتر رو تحریک کنه و دعوای بدی راه بندازه.

من خیلی محتاطم و تا مجبور نشم چیزی نمی گم. مخصوصا اون جوابهای هیجانی می تونه استارتر رو تحریک کنه و ...

منم تلاش می کنم واقعا حرفی نزنم که باعث بشم اثر بد بزارم 

ولی بعضی زن ها چیز هایی راجب شوهراشون میگن آدم شاخ در میاره میگه بابا این مردا رو باید فقط گذاشت جلو در ولی بازم خودم کنترل می کنم