2777
2789
عنوان

نوزاد بی قرار

95 بازدید | 9 پست

سلام نوزادم سه ماهشه.

متاسفانه امروز سر یه مساله ای بحثمون بالا گرفت و صدامون بالا رفت.بچه ام از دور داشت نگاهمون می کرد.خیلی ترسیده بود. با اینکه سریع بحث‌تموم کردیم و بغلش کردیم ولی خیلی غمگینه. الان هر دو پشیمونم.

به نظرتون این صحنه امروز روی ذهنش تاثیر می گذارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی 🥰نه بابا الان چیزی متوجه نمیشه زیاد فقط صدای بلند ترسوندش.بعد از این بیشتر رعایت کنید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
متاسفانه وقتی بهم زور میشه اصلا نمی تونم خودم کنترل کنم.

مادر هستی باید بعضی وقتها کوتاه اومد شما مگه نمیخواهی با صدا بلند بگی هیچ تاثیر گزار نیست با ارامش وتوهین نکردن ازحقت دفاع کن نزار بچه حس نامنی داشته باشه بچه ترسو بشه شب اداری بعدا میگیره لکنت زبان مهر طلب میشه همه زندگیها پستی وبلندی داره با سیاست باش نزار روتون به روهم باز بشه هوا بچه گلت رو داشته باش بزار قوی بار بیاد مراکز خانه بهداشت مشاوره دارن بعد شبها قبل از خواب نصف استکان گلاب بخور