2777
2789
عنوان

دلم میخاست تهران زندگی کنم، چونکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست

امکانات رو درست میگی ولی هزینه های زندگی، ترافیک و هوای آلوده رو هم در نظر بگیر

اینها نمیذاره آدم بتونه حتی از امکانات استفاده کنه 

فقط باید صبح تا شب کار کنی که بتونی زندگی کنی مگر اینکه خیلی پولدار باشی در این صورت آره تهران خوش میگذره تازه اگه ترافیک و آلودگی رو درنظر نگیری

در کل هرجا مزایا و معایب خودش رو داره و هیچ جا خوب مطلق نبست. شهرستان هم هوای تمیز و خلوتی و آرامش داره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره ...اونجا حقوق ۱تومنه اینجا۱۰تومن....چندسال عقب تری...اونجا همه تو کار کندو کاو تو زندگیتن اینجا ن...من واقعا تهرانو بهترمیدونم البته واس یه سریا شهرستان بخاطر زندگی روتین ویا مسن ها خوبه...واس نسل جدید نه خیلی

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

من تهرانم اما فامیلامون شهرستان هستن. خدا رو شکر خیلی تو زندگیاشون از ما موفق ترن و پیشرفت کردن. قبول دارم که تو تهران امکانات بیشتره اما یه واقعیت تلخ وجود داره. بیشتر امکانات تهران برای پولداراست یا کسانی که پارتی دارن. البته این نظر منه.

موافق نیستم تهران هیچ ویژگی مثبتی نداره بنظرم خیلیا دارن فقط تحمل میکنن اونجارو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

تهرانم 

موافقم باهات

ولی میدونی 

چهره ها مث ی عده ربات افسرده اس تو این شهر شلوغ

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
موافق نیستم تهران هیچ ویژگی مثبتی نداره بنظرم خیلیا دارن فقط تحمل میکنن اونجارو

چطور مگه؟

من واقعا میرم تهران احساس عقب افتادگی میکنم انگار از دنیا پرتم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقااا، اصلا انگار شهر زنده ای هست

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
تهران همون دوتا خيابون مهمم نداره نيا😂😂ديوانه ميشي از ترافيك و شلوغي و سرصدا

بخدا همون شلوغیشم بهم حس زندگی میده

شهر مرده و افسرده ندیدی

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35