2777
2789

خودم یه هفته مونده دلم خیلی درد میکنه قبلا همیشه روز پری دردشم میومد

اقدامم هستم … ینی داره میاد؟ دعا کنید پریود نشم🥺

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

نمی یاد 

همون روز فقط یه دردی می پیچه ، میفهمم امروز وقتشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینه هام از یک هفته قبل درد میکنه و حساس میشه خیلی بده

منم از سینه هام میفهمم ولی این دفعه دل درد دارم سینه هام سالم سالمه

منم اقدامم و ۲ آذر موعدمه. از امشب دل درد خفیف اومده سراغم، از صبح هم سینه هام درد میکنه البته نوکشون نیست اصلا فقط بغل سینه. یه لحظه امید دارم به بارداری دوباره یه لحظه بعدش کاملا نا امیدم.  هرماه وضعم همین بوده تو این یه سال🥺

منم اقدامم و ۲ آذر موعدمه. از امشب دل درد خفیف اومده سراغم، از صبح هم سینه هام درد میکنه البته نوکشو ...

وای چقدر منی تو🥺 

منم دقیقا دوم موعدمه یکسال اقدامم …. جدا از دل درد اعصابم خیلی خورده امروز الکی با شوهرم دعوا کردم حالم خیلی بده کاش خدا به ما نگاه کنه و بهمون نی نی سالم بده

وای چقدر منی تو🥺  منم دقیقا دوم موعدمه یکسال اقدامم …. جدا از دل درد اعصابم خیلی خورده امروز ...

برات خیلی دعا میکنم عزیزم شماهم برام دعا کن.  

اعصابم الکی خورد نکن، با شوهرتم رفتار عادی داشته باش انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و دعوا داشتین. کاملا عادی باش. 

امیدوارم باردار باشی و بهم خبر خوش بدی عزیزم🥰

وای چقدر منی تو🥺  منم دقیقا دوم موعدمه یکسال اقدامم …. جدا از دل درد اعصابم خیلی خورده امروز ...

استرس و جنگ و دعوا نمیزاره باردار بشی

برو باشگاه استخر ذهنتو مشغول کن 

بگو شد نشدم نشد

با کسی هم در مورد اینکه تو اقدامی حرف نزن