2777
2789

هفته ششم هستم قبلا تو هفته هفتم سقط داشتم کمرم یکم درد خفیف داره لکه بینیم جوریه که قهوه ایه و شبیه ترشحاته و چسبناکه ولی خیلی کمه تا فردا دسترسی به دکتر ندارم لطفا اگه تجربه دارین بگین چیکار کنم🥺

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش عزیزم استراحت کن حتما لانه گزینی هس گلم علایم بارداریت رو میگی بهم

هیچی حس نمیکردم تا نیم ساعت قبل که خیلی خفیف کمرم درد داره

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
عزیزم دکتر شیاف پروژسترون نداده بهت؟؟

داده پنج روزه استفاده میکنم تا دیدم لکه بینی دارم یدونه سریع برداشتم ولی امیدی ندارم

هیچی حس نمیکردم تا نیم ساعت قبل که خیلی خفیف کمرم درد داره

ن گلم استراحت کن حتماامروز کار. زیاد کردی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐