2777
2789
عنوان

اعتیاد ب دیدن فیلم های پ...ر .. ون

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 33 پست
درسته ک باعث ضعف بینایی میشع؟

این اعتیاد نیست وسوسه هست باید روی افکارت کار کنید و ذهنتو دور کنی 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بدبخت میشم؟

آره. ذهن ادمو مریض میکنه.. دغدغه ات رو فقط میبره سمت اون چیزا

اگه از گوشی دور بشی حل میشه.. 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
واقعا این فی لترینگ همه چیو بدتر کرد

ببین همه چی دست خودته،،اینستا و بقیه پیام رسانا چطور ازش استفاده کنی ،،،از پیام رسانای داخلی استفاده کن یه مدت دور شو 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
واقعا چرا باید این حس رو داشته باشیم و بعد سرکوبش کنیم

به هر حال این حس برای ازدواج و زندگی لازمه 

بالاخره حرامه دیگه روی روح و روانت تاثیر داره خودت فکر کن اون موقع  خدا داره  بهت نگاه میک ...

قبول دارم همه اینارو

ولی یه دختر ممکنه تا ۳۰ سالگی مجرد بمونه واقعا چیکار کنه این حسش رو همه چی ممنوعه خب

واقعا این فی لترینگ همه چیو بدتر کرد

به موضوعات دیگه فکر کن واونارو جستجو کن

یه ساعت مشخصی برای کارت درنظر بگیر و به جز اون دیگه سراغش نرو

رمان بخون کتاب بخون ودعاهای مختلف کمتربروسرگوشی سرگرم کارای دیگه شو

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

فیل‌تر شکنت رو حذف کن 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
واقعا چرا باید این حس رو داشته باشیم و بعد سرکوبش کنیم

حرفت درسته ،،ولی چه میشه کرد واقعا شرایط برا محردا سخت هست هر چند خیلی از خانم‌های متاهل هم مشکل دارن ،،یه کاری کن کمتر بشه به خودت آسیب میزنی اون‌حس بدی و که بعد دیدن فیلم بهت دست میده ارزش ندارد 

قبول دارم همه اینارو ولی یه دختر ممکنه تا ۳۰ سالگی مجرد بمونه واقعا چیکار کنه این حسش رو همه چی ممن ...

خب هرچی فکر کنی بهش بیشتر میشه باید واقعا فراموش کنی خودتو سرگرم کنی جواب خدا تو قرآن اینه کسایی که شرایط ازدواج ندارن باید تقوا پیشه کنن تا خدا براشون راهی بزاره و موقعیت ش فراهم بشه

.

الن ک کسی نمیتونه ازدواج کنه تقریبا غیر ممکن شده

متاسفانه آره. 

ولی خب ببین به هر حال، حتی آدم های متاهل هم ممکنه درگیر این موضوع بشن.. اصل، همون خود داری کردنه هست. 

اینکه من یاد بگیرم، جلوی خودم رو بگیرم و خودم رو کنترل کنم، تو هر مرحله از زندگی میتونه بهم کمک کنه.