بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ساعت مشخصی برای کارت درنظر بگیر و به جز اون دیگه سراغش نرو
رمان بخون کتاب بخون ودعاهای مختلف کمتربروسرگوشی سرگرم کارای دیگه شو
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
واقعا چرا باید این حس رو داشته باشیم و بعد سرکوبش کنیم
حرفت درسته ،،ولی چه میشه کرد واقعا شرایط برا محردا سخت هست هر چند خیلی از خانمهای متاهل هم مشکل دارن ،،یه کاری کن کمتر بشه به خودت آسیب میزنی اونحس بدی و که بعد دیدن فیلم بهت دست میده ارزش ندارد
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»