2777
2789
عنوان

شوهرم مقصره خودش هم طلبکاره 😐

500 بازدید | 38 پست

همسرم ۳۳سالشه از وقتی ازدواج کردیم انگار با پشت بوم وصلت کرده یعنی تا از سرکار میاد خونه میره اول پشت بوم بعد یک ساعت میاد خونه بعد چای و غذا بازم میره پشت بوم چندین ساعت بعد میاد خونه همش سرش توگوشیه میگه تو اینستا کلیپ میبینم عملا دو ساعت خونس اونم سرش تو گوشیه بهش میگم و دعوا کردم تازه اون طلبکاره

کبوترداره؟

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم شام پختم اومد دید من سردم گفت چیه طلبکاری گفتم آره هستم همش یا پشت بومی یا تو گوشی الانم قهر کرده نه شام خورد نه چای گرفته خوابیده الان من مقصرم بنظرتون؟

کبوتری پرنده ای حیوونی چیزی اونجانگه میداره؟ 

یعنی به خاطر اونامیره؟ اگه نه که باید مشکوک شی بهش یوقت موادی چیزی خدایی نکرده مصرف نکنه... 

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
یهویی برو بالا پشت بوم ببین چیکار میکنه با تلفن حرف میزنه یا چیزی مصرف میکنه شوهر خواهرشوهرم دقیقا ...

شوهر منم گل میکشید برای یه موضوعی فعلا ترک کرده پشت بوم می‌بنده که نرم الان کلیدشو برداشتم نتونست بره