2777
2789
عنوان

دعوا

591 بازدید | 13 پست

دوستان اگه یکی دعواکنه وبزنه دماغ طرف رو بشکونه وزیر چشمشم کبود کنه طرف بره شکایت کنه چه قدر دیه بهش میرسه واسم سواله اخه شوهر خالم رو الکی زدن ولی اون اصلا دست روشون بلند نکرده بهم گفت تو گوگل سرچ کن کردم ولی نفهمیدم کسی اطلاعی داره درضمن وضع مالی شونم افتضاهه. اگه میدونید بگید ممنون🌹

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سال پیش یکی بده بودن مثل این الان صد میلیون دیه گرفته الان بیشتر میشه  باید بره اون دیگه از ...

بببخشید متوجه نشدم 🌹🌹❤

دعا کن بتونه دیه ازشون بگیره چقدرش دیگه مهم نیست 

تو یه شرکت کار میکرده بعد چهار نفر اومدن گفتن تو چرا کم کار میکنی اونم گفته من تا شب کارم تموم میشه شما صابکارم که نیستین اونا هم زدنش رفته دکتر دماغش شکسته فردا نوبت عمل داره زی چشمشم زخم وکبوده

سلام اسی تاپیکات دیدم گلم ببین فدات بشم ایشالا که خوب میشی من یه راه حل دارم ادمینی شنیدی؟ میری ادمین پیجای دیگه میشه هزینه کمی میدی و کامل یادت میره در امد خوبی داره فقط به هر پیجی اعتماد نکن اول مطمعن شو بعد  

سلام اسی تاپیکات دیدم گلم ببین فدات بشم ایشالا که خوب میشی من یه راه حل دارم ادمینی شنیدی؟ میری ادمی ...

خدانکنه عزیزم ممنونم از راهنماییت❤🙏❤

خدانکنه عزیزم ممنونم از راهنماییت❤🙏❤

خواهش میکنم❤ففط اسی بازم میگم اصلا همینجوری اعتماد نکنی برای گرفتن اموزش هم مراقب باش و توی تخفیف بگیری ارزونتر میشینه من فامیل نزدیکم توی یک ماه ۱۸ سالشه الان در امد داره و با پولش میره لیزر و فیشیال و لباس میخره دخ من چیزی توضیح نمیدم چون اگه بری اموزش ببینی همشو میگن