2777
2789

طبعم خیلی سرد شده، حتی یبار رفتم یه دکتر طب سنتی گفت از رنگ و ظاهرت هم معلومه طبعت چقدر سرده 

بنظرتون چیکار کنم از اون طرف عاشق لبنیاتم 😭مخصوصا پنیر و ماست

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مصلحش بخور ولی درکل باید رعایت کنی دیگه برو طب سنتی خوب دارو بده

دو سه بار طب سنتی رفتم انقدر دارو و دمنوش و دنگ و فنگ داشت یکم انجام دادم دنبالش رها شد، دکتر طب سنتی مطمئن میخوام این عطاریا فقط هرچی داروعه میخوان بتدازن به ادم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
چیزای گرم بخور میگن قطره گل سرخ خوبه من برعکس تو یکی باید سردم کنه😂

نه بابا سردی چیه همش باعث مریضیه

ظاهرت چجوریه مگه؟

خود اون عطاریه گفت رنگ پوستتون پریده و گفت این چاقیتون پفه و بخاطر بلغمه طاهرم بی حال و بی رنگ و رو

من که دنبالشم سرد کنم 

هیچوقت نکن این کارو