2777
2789

چه دختر بدید چه دختر بگیرید

چندین ساله تحت پوشش بودن بچه ها هم همه خدا را شکر سلامت و بزرگن و از اول می تونستن کار کنم. ولی با اینکه بچه ها بزرگ شدن اونقدری پیشرفت نکردن که زندگی نرمالی داشته باشند. هنوز از جهت اقتصادی خیلی ضعیفند. 

وصلت با چنین خانواده ای رو چطور می‌بینید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اگر از لحاظ های دیگه خوب باشن میشه روش فکرکرد حالا دختر گرفتن که خیلی هم خوب ولی دختر دادن باید ببینی دختره تا چه حد میتونه مشکلات مالی رو تحمل کنه و اینا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دزدی نکردن ک دولت از جیب اونا برمی‌داره اونا از جیب دولت.تسویه حساب شخصیه

نگفتم دزدی کردن

میگم با اینکه مشکلی ندارند اما طی چند سال پیشرفت مالی هم نداشتن. چند تاشون ازدواج کردن ولی سطح مالی شوند هنوز ضعیفه

خب ادم باید با ادم هم طراز خودش وصلت کنه 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
نگفتم دزدی کردن میگم با اینکه مشکلی ندارند اما طی چند سال پیشرفت مالی هم نداشتن. چند تاشون ازدواج ک ...

مزلح بود.البته ک روزی دست خداست ولی باید ببینی مسیری ک برای پیشرفتشون انتخاب کردن درست بوده یا نه.بعضیا شخصیت تحلیل گری ندارن و با اینکه هیچ مشکلی ندارن نمیتونن رشد داشته باشن چون فکر سالم و اطلاعات و روابط خوبی ندارن

اگه ندید بدید بازی در نمیاوردن من دختر می گرفتم ازشون ولی دختر دادنو مطمئن نیستم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مزلح بود.البته ک روزی دست خداست ولی باید ببینی مسیری ک برای پیشرفتشون انتخاب کردن درست بوده یا نه.بع ...

منم به همین فکر میکنم. خوبن 

البته مشکلاتی هم دارند ولی

انگار توان و فکر اقتصادی ندارن

منم به همین فکر میکنم. خوبن  البته مشکلاتی هم دارند ولی انگار توان و فکر اقتصادی ندارن

خب این کم ایرادی نیس ولی ازدواج و انگیزه خودش باعث میشه طرف دایره ی ارتباطاتش گسترش پیدا کنه ک زمانبره.البته این موضوع حوصله و صبر و فداکاری میخاد ک کم آپشنی نیستن