2777
2789
عنوان

برای مسابقه آشپزی مدرسه چی بپزم ؟

210 بازدید | 18 پست

گفتن غذاهای سالم که راحت سرو بشه و ترجیحا فست فود نباشه . ولی اگرم باشه اشکال نداره اگر کاملا خانگی پخته بشه .

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آش دوغ همیشه تو مدرسه دخترم پرفروش بود 

هم گرم بود هم خوشمزه مشتری هم زیاد داشت 

فست فود هم نیست ک سرد بشه و ناسالم باشع

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الویه.

اخه همیشه اینها مزه هاشون شبیه میشه به هم 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
آش دوغ همیشه تو مدرسه دخترم پرفروش بود  هم گرم بود هم خوشمزه مشتری هم زیاد داشت  فست ...

به به دلم آش دوغ خواست. ولی برای فروش نیست . فقط مسابقه گفتن 

پیراشکی. سمبوسه. فلافل

سمبوسه هم خوبه هااا . دو سال پیش برای غرفه های غذای خونگی پختم 

یادمه یکی از بچه ها آش درست کرده بود برنده شد واقعا هم خوشمزه بود هرکی به قاشق برداشته بود میخورد😍

چه آشی