2777
2789
عنوان

بتا ١.۶

67 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من پریودی ام ٢۶ روزه هست چند ماه هم سر ٢٣ روز  شدم امروز روز ٢۶ هست هنوز پریود نشدم چند روزم هست زیر دلم درد می‌کنه رفتم آزمایش دادم جوابش منفی شد عدد بنام ١.۶ هست به نظرتون امکان داره باردار باشم 

نه عزیزم ازمایش دیگ خیلی دقیقه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
الان تقریبا دوسال دارم اقدام میکنم بیارم ای وی اف کردم  نمیدونم دیگه چیکار کنم

عزیزم منم در حال درمانم تنبلی شدید دارم دارم دارو میخورم نمیدونم خدا چی برام میخواد بشه نشه نمیدونم

منم یدونه سقط داشتم

کجایی؟اگه تهرانی بیا مرکز مام هزینهاش بالا هست ولی کارشون دقیقه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم منم در حال درمانم تنبلی شدید دارم دارم دارو میخورم نمیدونم خدا چی برام میخواد بشه نشه نمیدونم ...

آره تهرانم بیار گاندی رفتم نشد الان دارم میرم رویان 

مام آمدم گفتن تخمک اهدایی باید بگیری

آره تهرانم بیار گاندی رفتم نشد الان دارم میرم رویان  مام آمدم گفتن تخمک اهدایی باید بگیری

چندسالتونه؟

مگه ذخیره تخمدانت کمه؟.

پانکچر که شدی چندتا تخمک داشتی

من ٣۶ سالم ذخیره تخمدانم ٣ دهم هست سه تا که پوچ بود

این دکتری ک من پیشش میرم ی خانمه اومده بود گفتش که ذخیرم خیلی پایینه و هیچ کجا قبولم نکردن و گفتن دیگ فقط تخمک اهدایی ولی اینجا گفته بیا امتحانش میکنیم نشد بعد اهدایی

امروز دیدم شوهرش اومد کارت کشید برای عمل 

چون با من دارو گرفته بود فکر کنم تخمک کشیو انجام داده بودن امروز عمل داشت

من هلال احمر خیابان جشنواره میرم دکتر هاشمی فشارکی

این دکتری ک من پیشش میرم ی خانمه اومده بود گفتش که ذخیرم خیلی پایینه و هیچ کجا قبولم نکردن و گفتن دی ...

دیگه نمیدونم چیکار کنم هر راهی میشد رفتم چه دارو چه دارو گیاهی 

واقعا دیگه توانشو ندارم

دیگه نمیدونم چیکار کنم هر راهی میشد رفتم چه دارو چه دارو گیاهی  واقعا دیگه توانشو ندارم

خوب چرا اهدایی نمیگیری

برام سخته 😔

وقتی چاره ای نیست راه حله مناسبیه

من یکیو دیدم گرفته بود بچه شبیه خود مادرش شده بود 

حق میدم بهت منم بهم گفتن سختم شد