2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم بدم میاد

455 بازدید | 20 پست

نزدیک یک ساله عقدم و به زودی داریم میریم سر خونه زندگیمون. مادر شوهرم حتی در حد نوک سوزن هم به شوهرم کمک نکرد. ما خونه خریدیم ، وسیله خریدیم. حتی یدونه لیوان نداد که بگه این هدیه خونتون یا این کمک از طرف من. فقط۲۰ میلیون به شوهرم قرض داد که اونم با تاکید اینکه ۱ ماهه باید بهش پس بده و پس داد. اینجوری هم نیست که بگی پول نداره. خوبم داره. هم پس انداز داره هم نزدیک ۲۰ میلیون حقوق میگیره. هم نزدیک ۸۰/۹۰ گرم طلا داره. بعد این وسط خانواده من هم یه سرویس طلا بهمون دادن که برای خونه فروختمش. هم از ظرف و ظروف بگیر تا حتی مبل و قالی رو بهمون هدیه دادن با اینکه اصلا من راضی نبودم. خانواده شوهرم هم در جریانن ولی باز هم ککشون نگرید . ازشون متنفرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال ازدواج کردم توقع فقط حال خودت بد میکنه.بی خیال باش به هیچ عنوان توقع ازشون نداشته باش.زندگیتو بچسب برو خداروشکر از شوهرت چیزی نمیخوان.

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

این توقع بی جاهست حالا گیرم که پس انداز داشته باشه یا طلا زیاد داشته باشه مگه قراره بیاره بده به تو که آنقدر توقع می‌کنی. آخرشم میگی متنفرم 🤔🤔🤔

توقعتو بیار پایین تا آرامش داشته باشی 

دوسال ازدواج کردم توقع فقط حال خودت بد میکنه.بی خیال باش به هیچ عنوان توقع ازشون نداشته باش.زندگیتو ...

نمی‌دونم واقعا. من سعی میکنم درک کنم. ولی امیدوارم به هیچ وجه انتظار نداشته باشن که اگر روزی محتاج بودن یا کمک میخواستن کنارشون باشم

به نظرت توقع بیجاست ؟ من حداقل اطراف خودم ندیدم کسی ازدواج کنه و خانوادش عین خیالشون نباشه

اخه من دیدم.درکل خانواده شوهر درحدمرده متحرک زبون درازی بدون که به وقتش زبونشون کوتاه کنی.دراسن حد.دوری کن همیشه .من انقدرصربه دیدم ازسادگی ومحبتم...الانم راحتم.کات کردم دوسال.نه انتطاردارم.نه باید متوقع باشن

این توقع بی جاهست حالا گیرم که پس انداز داشته باشه یا طلا زیاد داشته باشه مگه قراره بیاره بده به تو ...

به من که نه! به پسر خودش! شوهر من خودش تک و تنها با ۲۹ سال سن همه ی بار این چیزا رو دوشش بود. پسر خاله خودش جلو چشم ما هم زمان با ما عقد کرد خانوادش هم خونه بهش دادن هم وسایل زندگی رو کامل بهش دادن. توقع بی جا نیست. وظیفشونه به پسر خودشون کمک کنن