2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان نگرانم

109 بازدید | 49 پست
دو روز بعد عقب افتادن پری آز بتا دادم 98.15 دکتر گفت بتات پایینه هفته بعد دوباره آز دادم 231.82 یعنی به خد نرمال بالا نرفته بود دکتر کلی منو ترسوند گفت معلوم نیس این بچه چقدر رشد کرده باشه و...
رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
حتی احتمال خارج از رحمی ام داد و برام سونو نوشته که فردا برم سونو و آز بتا که شنبه دوباره تکرار کنم
رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه ولی بچه ش سالم بوده باشه...یعنی بتاش دیر به دیر بالا رفته باشه.خواهش میکنم راهنماییم کنین
این دکتر جیگر منو خون کرد واقعا ترسونده منو میگه هر روز باید دو برابر میشد که نشده
فردا وقت گرفتم سونو...نهایتا لازم بشه دوباره ام میرم...هفته چند رفتی واسه تشکیل قلب؟