2777
2789
عنوان

بی بی چک روز هفت و هشت انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 23 پست
اصلا نترس فقط استراحت کافی داشته باش اگه همه ی بیبی چکایی که زدی یه مارک بوده سعی کن یه مارک دیگه ام ...

هر س بی بی چکم از س تا مارک بودن هر ستاش مثبتن فقط هاله رو تو رنگ متفاوت نشون میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر س بی بی چکم از س تا مارک بودن هر ستاش مثبتن فقط هاله رو تو رنگ متفاوت نشون میدن

خوب پس مبارکه🥰🥰🥰

استرس بدترین چیزه عزیزم فقط استراحت کن انشالله هفته ی دیگه آزمایش بدی و همه چیز خوب پیش بره

چرا ای وی اف کردی برای تعیین جنسیت آیا؟ 

منم دوست دارم برای تعیین جنسیت برم دوتا دختر دارم دلم یه پسر میخواد میشه مراحلش بهم بگی

خوب پس مبارکه🥰🥰🥰 استرس بدترین چیزه عزیزم فقط استراحت کن انشالله هفته ی دیگه آزمایش بدی و همه چیز ...

ممنونم فکر میکردم بتا مثبت بشه هیچ دل مشغولی ندارم اول ک فکر میکردم توهم یا گاذب تا چندتا رو تکرار کزدم مطمعن شدم الان درد منو میترسونه 

چرا ای وی اف کردی برای تعیین جنسیت آیا؟  منم دوست دارم برای تعیین جنسیت برم دوتا دختر دارم ...

ن عزیزم من کلا بچه اولمم ای وی اف بود بعد چند سال تصمیم گرفتیم دومی هم بیاریم و رفتم سراغ جنینا قبلیم و ی بسته رو انتقال دادم ک هنوز روز هشتم دلم میخاست تعیین جنسیت کنم اما خب ریسک بود

ن عزیزم من کلا بچه اولمم ای وی اف بود بعد چند سال تصمیم گرفتیم دومی هم بیاریم و رفتم سراغ جنینا قبلی ...

گلم جنین تا چن سال قابلیت فریز موندن رو داره؟واس فریز کردنش باید سالیانه پول بدین؟

گلم جنین تا چن سال قابلیت فریز موندن رو داره؟واس فریز کردنش باید سالیانه پول بدین؟

والا ب ما گفتن هرچقدر ک بخایم الان جنینا من از سال نودپنج فریزن اره سالیانه یا ک میتونید موقع انتقال یکجا بدین