2777
2789
عنوان

ما نسل عجیبی هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 25834 بازدید | 1723 پست

سلام. من خیلی خسته و ناامیدم   چون به آرزوهایی که داشتم نرسیدم   قبلا نماز میخوندم رابطه ام با خدا عالی بود   اما حالا که میبینم زندگیم اونی نشد ک میخواستم    خوشبینیمو نسبت به خدا از دست دادم چند سالم هست نمازم ترک کردم   میشه یه چیزی بهم بگید  بتونم دوباره نمازم شروع کنم؟

امام زمان عجل الله،رحمة للعالمین...🌴 🔸امام زمان وقتی می آید تجسم پیغمبر خاتم است. پیغمبر خا ...

سلام. من خیلی خسته و ناامیدم   چون به آرزوهایی که داشتم نرسیدم   قبلا نماز میخوندم رابطه ام با خدا عالی بود   اما حالا که میبینم زندگیم اونی نشد ک میخواستم    خوشبینیمو نسبت به خدا از دست دادم چند سالم هست نمازم ترک کردم   میشه یه چیزی بهم بگید  بتونم دوباره نمازم شروع کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالها دارن میگه میاد ونزدیکه کووووو

این فکر شیطانه عزیزم که میخواد ناامید کنه

حتما میاد یقین داشته باش 

الآنم با این همه علائم میگن خیلی نزدیکه ان شاالله 

ان شاالله بتونیم ظهور رو درک کنیم و از یاران واقعی صاحب الزمان باشیم همگی 🤲🥺

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام. من خیلی خسته و ناامیدم   چون به آرزوهایی که داشتم نرسیدم   قبلا نماز میخوندم رابطه ا ...

سلام عزیزم الهی که خیلی زود با معجزه الهی و امام زمان دوباره دلت روشن و امیدوار بشه 

حتما حتما دوباره نمازت رو بخون حتی شده به زور و تلاش کن اول وقت هم بخونی تا آنجا که میتونی ببین خدا خودش چه طوری کمکت می‌کنه 

@zahraayat      

عزیزم شما هم اگر میتونی به دوستمون کمک کن لطفا ممنونم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@90909parya  

@khnoomigol  

@mohadeseammm  

@z1m2  

@browneye  

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان عزیزم 🌱

به تاپیک صاحب‌الزمان عج الله آقای مهربونمون خوش اومدید 💕

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقا جانمون :

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

به نیابت از شما هدیه به آقاجانمون به نیت فرج و سلامتی و شادی حضرت : 

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

اگه دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید گلم 😘

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
سلام. من خیلی خسته و ناامیدم   چون به آرزوهایی که داشتم نرسیدم   قبلا نماز میخوندم رابطه ا ...

سلام عزیزم 

پیشنهاد میکنم برو سایت montazer.ir سخنرانی های استاد شجاعی رو شروع کن به گوش دادن ، نگاهت به خدا و دنیا تغییر میکنه

من خودم تازه شروع کردم به گوش دادن احساس میکنم حال دلم خیلی بهتر هست 

الان متوجه شدم که به دنیا اومدیم که شبیه به خدا بشیم ، دنیا محل آزمایش هست تا به اون مرحله برسیم و بتونیم صفات خدا رو در خودمون بوجود بیاریم . الان متوجه شدم که من باید تنها معشوقم خدا باشه . خداس که فقط لایق عشق هست ‌. فهمیدن هیچ کس اندازه ی خدا ما رو دوست نداره.  وقتی همه ی این ها رو متوجه بشی با عشق نماز میخونی . متوجه میشی که اگه خدا چیزی رو بهت نداد حکمت داره جاش بهترش رو بهت میده یا این دنیا یا اون دنیا 

و خیلی چیزای دیگه که با گوش دادن به حرفای استاد شجاعی دستگیرت میشه .

مثلا استاد حدیث از امام سجاد گفتن که سجده مثل سر گذاشتن روی پای خداست . یعنی انقدر به خدا نزدیک هستی و حالت عاشقانه داری 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی