2777
2789
عنوان

ما نسل عجیبی هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 25835 بازدید | 1723 پست

اللهم عجل لولیک الفرج به حق چهارده معصوم🤲 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

اللهم عجل لولیک الفرج به حق ابا عبدالله الحسین🤲💚 

السلام علیک یا ابا عبدالله 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام رضا علیه السلام🤲🌱 

بابی انت و امی یا بن الزهرا 🥺

اللهم لین قلبی لولی امرک 🤲 

جانم به فداتون آقاجانم  🥺

یا رب الحسین به حق الحسین اشف صدر الحسین به ظهور الحجه🤲 

اللهم عجل لولیک الفرج

به تاپیک صاحب‌الزمان عج الله آقای مهربونمون خوش اومدید 💕

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقا جانمون :

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

به نیابت از شما هدیه به آقاجانمون به نیت فرج و سلامتی و شادی حضرت : 

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓