ما نسل عجیبی هستیم ! عجیب سعادتمند ... عجیب متنعّم! میدونید چرا؟؟؟ از هزار و اندی سال غیبت امام زمان علیهالسلام، ان شاءالله ما به آخرِ آخرش رسیدیم !🤚
به آخر کوچهی انتظار... که اگر کمی مقاومت کنیم و طاقت بیاوریم به انتهای ماجرا ، مشرّف میشویم!
🔸اما هرچه به آخر کوچه نزدیکتر میشویم؛ این کوچه باریک تر میشود! تنگ ترمیشود!
🔸ما چاق و چلّه ها حتما جا میمانیم... چاق و چلّههایی که نشد کمی از گوشهی نفسانیّاتِ مان بتراشیم و ... کمی اندازهی "مـــن"هایمان را لاغرتر کنیم!
از آخر این کوچه فقط لاغرترها رد میشوند؛ همانها که از "مـن"ها گذشتند و با بقیه، یکی شدند!🤌
همانها که همه در کنارشان امن و آرامند... و ترس از دریده شدن ندارند ؛🥰 دریده شدن با هیولای حسادت ، قضاوت، خودخواهی، خودشیفتگی و ... آنان که میتوانند به پرشهای بلند دیگران،و موفقیتهایشان،نه راضی...که دلشادوسرمست شوند!🛑
🌴آخر کوچه انتظار؛ اول دولت کریمه است! اگر برای زیستن در این دولت آماده نباشیم؛حتماًاز خیل یاری دهندگان امام مان جا میمانیم.🌤
دوست داشتین بگین تا تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.
با نوشتن _اتحادمارمزظهور# در ثواب این تاپیک شریک باشیم.🌱💖
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.