2777
2789

من پسرم چهار سال و نیمشه  پنج شش ماه پیش بهش گفتم پسرا شومبول دارن ولی دخترا ندارن خیلی هم راحت و بامزه قبول کرد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بچه ۸ ساله تا الان فرق دختر و پسر نمیدونه؟ براش قبلا از اندام خصوصی و تفاوت های زن و مرد نگفتی ...

به نظر شما بچه ٨ ساله اندام جنسی دختر رو کجا باید دیده باشه که بدونه پسر من ده سالش بود دختر همسایمون که بچش دنیا اومده بود موقع هوض کردن پوشک دیده بود اون موقع بهم گفت چرا مامان نی نی لیلا....... نداشت

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
به نظر شما بچه ٨ ساله اندام جنسی دختر رو کجا باید دیده باشه که بدونه پسر من ده سالش بود دختر همسایمو ...

بچه با بچه فرق داره پسر خیلی فضول از لباس تشخیص داده به منم گفته منم بهش گفتم آره کلا کنجکاو به این چیزا

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
به نظر شما بچه ٨ ساله اندام جنسی دختر رو کجا باید دیده باشه که بدونه پسر من ده سالش بود دختر همسایمو ...

نمیگم ببینه 

دیدن اندام خصوصی دیگران که درست نیس

ولی مثلا با زبان بچگونه باید گفت همه اندام خصوصی دارن 

و خانم ها و آقایون فرق دارن 

شاید مثلا بچه خودش از بارداری بپرسه یا حتی پریودی باید بدونه خانم ها باردار میشن پریود میشن ولی مردها نه 

اینا همه در حد فهم بچه باید بهش گفته بشه 

نظر من این چون بعدا بره از بقیه بشنوه تو مدرسه و بین دوست هاش اصلا درست نیس

بچه با بچه فرق داره پسر خیلی فضول از لباس تشخیص داده به منم گفته منم بهش گفتم آره کلا کنجکاو به این ...

اینم اضافه کنم پسر من فقط 5 سالشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
نمیگم ببینه  دیدن اندام خصوصی دیگران که درست نیس ولی مثلا با زبان بچگونه باید گفت همه اندام خ ...

آره این درسته باید بدونه ولی خب بعصی ها سریع میگن چرا بچه ٨ ساله فرق اندام جنسی رو نمیدونه خب بیچاره باید دیده باشه که فرقشو بدونه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

به نظرم وقتی سوال پرسیده، وقتی براش سوال شده، باید حقیقت رو بگید و همچنین از کتابای پزشکی بهشون عکس نشون بدین، وقتی عکس از کتاب پزشکی یا علمی باشه، متوجه میشن که مسئله علمی هست. اگه الان بهشون یاد ندید، یه بچه بی تربیتی پیدا میشه، به روش خودش توضیح میده و این وسط تربیت شما و دروغ شما زیر سوال میره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.