2777
2789

چجوری به شوهرم بفهمونم وقتی دعوامون میشه، نره برای خانوادش تعزیف کنه، سری پیش دعوا کردیم، شبش خونمون بودن، همرو جلوی خودم تعریف کرد، چیکارکنم که بفهمه 

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهن لقی خیلی بده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

خیلی جدی یه شب بشین دو تا چایی بریز بشین باهاش حرف بزن بهش بگو آدما وقتی ازدواج میکنن درواقع تشکیل خانواده میدن تو خانواده ی منی و منم خانواده ی تو ، این خانواده حد و مرز داره خطوط قرمز داره ، نباید هیچکدوممون این خط قرمزارو رد کنیم ، و بهش‌بگو خوشی و ناخوشی ، دعوا و خوشحالی هر چیزی جرو این خطوط قرمزه حق نداریم مسائل درون خانوادمون رو برای هیچ کسی تعریف کنیم و در موردش صحبت کنیم 

بگو عزیزم ما مستقل شدیم و  زندگی شخصی و خصوصی ما به خودمون مربوطه خودمون دوتا انقدر عاقل و بالغ هستیم که بتونیم مشکلاتمون رو با همدیگه حل کنیم نیازی نیست به کسی بگیم بگو من هم به خانوادم نمیگم چون فقط به خودمون دوتا مربوط میشه لطفا توهم دیگه از این به بعد نگو 

خیلی جدی یه شب بشین دو تا چایی بریز بشین باهاش حرف بزن بهش بگو آدما وقتی ازدواج میکنن درواقع تشکیل خ ...

خیلی حوصله سر بره😐😐 به خصوص واسه مرداا عمرا بشینن گوش بدن و بخوان عمل هم بکنن

لطفا لایک ننمایید🗿
خیلی حوصله سر بره😐😐 به خصوص واسه مرداا عمرا بشینن گوش بدن و بخوان عمل هم بکنن

چرا وقتی حوصله دارن و فضا مناسبه میشه ، در غیر اینصورت بهتره برن مشاوره تا این ابتدایی ترین اصول ازدواج و رابطه ر  بهشون یاد بده